Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
8.1 C
Cyprus

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Γιορτάστε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς μαζί με καλή παρέα

Στα πλατό του ημικρατικού καναλιού ΡΙΚ θα βρεθεί η αγαπημένη Γιώτα Κουφαλίδου, συνοδευόμενη από εκλεκτούς καλεσμένους, για να γιορτάσουν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με τους τηλεθεατές.

Η Γιώτα Κουφαλίδου θα βρεθεί στην γιορτινή εκπομπή, «Στων Αστεριών Τις Νότες», με τη Βασιλική Χατζηαδάμου και τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ΡΙΚ, υποσχόμενη μια μαγευτική βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό και εκπλήξεις

Η εκπομπή υπόσχεται να χαρίσει στους τηλεθεατές μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό και εκπλήξεις, σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και αγάπης για τη νέα χρονιά. Μαζί με τη Γιώτα, θα βρίσκονται στο πλατό και άλλα αγαπημένα πρόσωπα, έτοιμα να προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Ανάμεσά τους, η Έλια Ιωαννίδου, ο Χρυσάνθος Φάκκας, η Άννα Θεοδοσίου, ο Ανδρέας Χρυσάνθου, η Εύη Καπατάη, ο Γιώργος Σταματάρης και πολλοί άλλοι, οι οποίοι θα συμβάλουν με τις παρουσίες τους σε μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και θετική ενέργεια. Η εκπομπή υπόσχεται να αποτελέσει το ιδανικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά, γεμίζοντας τις οθόνες με κέφι και χαμόγελα.

Η Βασιλική Χατζηαδάμου και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου αναλαμβάνουν να απογειώσουν το κέφι, φιλοξενώντας γνωστές προσωπικότητες της κυπριακής ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

«SING FOR GREECE 2026»: Αποκαλύφθηκαν οι θέσεις των φιναλίστ για τον Τελικό της Κυριακής-(Βίντεο)

Ο πρώτος ημιτελικός του «Sing for Greece 2026» έκλεισε...

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ: Έφυγε από τη ζωή στα 48 του ο πρωταγωνιστής του «Dawson’s Creek» -Ήταν πατέρας έξι παιδιών

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκαλεί η είδηση του θανάτου...

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Για τον μικρό Κωνσταντίνο – Πριν τον αγώνα Ομόνοιας – ΕΝΠ

Μια απλή πράξη μπορεί να σώσει μια ζωή. Ο...

Topics

EUROVISION: 170.000 ευρώ και έντονες αντιδράσεις – Τι ξοδεύει το ΡΙΚ και ποιοι διαφωνούν

Η μεγάλη βραδιά της Eurovision εξακολουθεί να προκαλεί διιστάμενες...

Related Articles

Popular Categories