MALL OF CYPRUS: Από τη παγωμένη Λαπωνία έρχεται ο αυθεντικός Άγιος Βασίλης- Με άρωμα παράδοσης από το καφεκοπτείο Χαραλάμπους

Το Mall of Cyprus, σε συνεργασία με το Καφεκοπτείο Γ. Χαραλάμπους, φέρνει φέτος τα Χριστούγεννα μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει παράδοση, γεύση και χαρά.

Από σήμερα 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου, ο αυθεντικός Άγιος Βασίλης από την παγωμένη Λαπωνία υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στην Είσοδο 2 του εμπορικού κέντρου, σε μια γιορτή γεμάτη θαλπωρή και χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη, με τη βοήθεια επαγγελματία φωτογράφου, και να πάρουν τις τυπωμένες φωτογραφίες τους δωρεάν, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις.

Το Καφεκοπτείο Γ. Χαραλάμπους θα προσφέρει παραδοσιακό κυπριακό καφέ, φτιαγμένο επί τόπου, που συνοδεύει τις πιο αγαπημένες στιγμές από το 1943. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα τραγανά γαριδάκια Χαραλάμπους και τη νέα σειρά βιολογικών γαριδακίων BIO, ξυπνώντας γευστικές μνήμες και ενισχύοντας το χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Με σύνθημα «Για να διαρκούν όλα τα καλά περισσότερο», το Καφεκοπτείο Γ. Χαραλάμπους ενώνει και φέτος οικογένειες και φίλους γύρω από τον κοινό τόπο της παράδοσης, της γεύσης και της αγάπης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Το Mall of Cyprus καλεί το κοινό να ζήσει μια εμπειρία γεμάτη γεύσεις, μυρωδιές και αυθεντικό χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΈΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ drone show ζωντάνεψε τα έργα της Imperio στον ουρανό της Λεμεσού

Στην εκδήλωση «Imperio Summer Stories» στον Μώλο, η εταιρεία...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα λευκά το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Χαράλαμπο – Αντί στεφάνων εισφορές στους «Μικρούς Ήρωες»

Ντυμένοι στα λευκά θα αποχαιρετήσουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και...

ΚΑΙΡΟΣ: Επιστρέφει η ζέστη στην Κύπρο – Στους 38 βαθμούς σήμερα, ακόμη πιο θερμές οι επόμενες ημέρες

Με υψηλές θερμοκρασίες και κυρίως αίθριο καιρό συνεχίζεται το...

ΚΑΝΝΑΒΗ: Η πιο διαδεδομένη παράνομη ουσία στην Κύπρο – Το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Η κάνναβη παραμένει η πλέον διαδεδομένη παράνομη ουσία στην...

Topics

ΈΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ drone show ζωντάνεψε τα έργα της Imperio στον ουρανό της Λεμεσού

Στην εκδήλωση «Imperio Summer Stories» στον Μώλο, η εταιρεία...

ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΚ-ΤΟΚ KAI TO KΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ AI: Για τα φανάρια… ξαφνικά δεν υπάρχει τεχνολογία

Για χρονόμετρα εκεί που υπάρχουν εγκατεστημένες κάμερες δεν βρήκαν...

ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Πιλοτική εφαρμογή για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν κινητό

Κάμερες τεχνητής νοημοσύνης για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν...

Related Articles

Popular Categories