fbpx
14.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ:ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ:ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

-

Αποκαλυπτικός ήταν στην συνέντευξή του, ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες πέρασε μια περιπέτεια εξαιτίας της νοσηλείας του στο νοσοκομείο λόγω του κορονοϊου.

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist ο οποίος έφυγε από το νοσοκομείο με δική του ευθύνη προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα μετά από σχεδόν ένα μήνα ταλαιπωρίας. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Tik Talk» με δημοσιογράφο τον Αντώνη Σρόιτερ αναφέρθηκε στους επικριτές του διαδικτύου ότι τον χαρακτήρισαν «αρνητή» κατηγορώντας τον ότι χρηματίστηκε για να πει ότι αρρώστησε.

O Γιώργος Μαυρίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Tik Talk» με δημοσιογράφο τον Αντώνη Σρόιτερ αναφέρθηκε στους επικριτές του διαδικτύου ότι τον χαρακτήρισαν «αρνητή»

«Έχεις τον πόνο σου και βλέπεις και τον κόσμο που βγάζει χολή. Άνθρωποι που δεν γνωρίζω και δεν τους έχω κάνει κάτι. Να μιλάνε τόσο άσχημα είναι εξωπραγματικό. Διάβασα ότι ήμουν αρνητής, ότι πήρα λεφτά για να πω ότι είμαι άρρωστος. Πώς το έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι άνθρωποι; Άποψή μου είναι ότι εγώ ότι και να πώς αυτός θα πιστέψει αυτό που θέλει να πιστέψει.

 «Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες. Θα μου πάρει καιρό για να το ξεπεράσω. Το τελευταίο που έπαθα ήταν γαστρεντερίτιδα που με έστειλε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Έκατσα 5 μέρες στο νοσοκομείο, από την 8η μέχρι την 13η μέρα. Μετά βγήκα και κάπου την 20η μέρα παρότι έκανα το τεστ και ήταν αρνητικό, είχα συμπτώματα διάρροιας γιατί είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Συνέχισα να έχω διάρροια, δεν τον έλεγξα, λιποθύμησα και λόγω του ότι είχα την πνευμονία μπήκα για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο για τρεις μέρες. Δυνατός αυτή τη στιγμή δεν είμαι, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση. Είδαν τα μάτια μου πολύ άσχημα πράγματα. Θα επανέλθω, θα ξαναγυρίσω και ελπίζω να μην μου αφήσει κουσούρι».

Παρόλο που ο ίδιος ήταν πολύ προσεκτικός και μάλιστα μέσα στο κορονοϊο είχε ταξιδέψει εκτός Ελλάδος  εντούτοις δεν κατάφερε να αποφύγει την νόσο  «Τα τηρούσα τα μέτρα. Δεν είμαι απ΄ τους ανθρώπους που δεν το πίστευα. Είχα κάνει και βίντεο με τι θα έπρεπε να κάνει ο κόσμος. Υπήρχε και μια περίπτωση που μετά από 26 ώρες ταξίδι βγήκα από το αεροπλάνο και είχα τη μάσκα κάτω από τη μύτη. Έκανα λάθος. Αλλά από εκεί και πέρα στην καραντίνα τι έκανα; Πήγα σούπερ μάρκετ, φαρμακείο pet shop. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος με κόλλησε, ήταν πολύ συγκεκριμένες οι διαδρομές που έκανα».

«Τα τηρούσα τα μέτρα. Δεν είμαι απ΄ τους ανθρώπους που δεν το πίστευα. Είχα κάνει και βίντεο με τι θα έπρεπε να κάνει ο κόσμος».

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε επίσης για τα συμπτώματα που είχε στα αρχικά στάδια και ότι στην αρχή δεν πίστεψε ότι είχε κολλήσει, όμως την τέταρτη ημέρα τα πράγματα δυσκολέψαν με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο «Είχα ξανακάνει δέκατα, θεώρησα ότι έχω κρυολόγημα. Τη 3η μέρα ξυπνάει η γυναίκα μου, είχα δέκατα, οπότε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι. Πήρα τηλέφωνο και ήρθαν και μου έκαναν τεστ στο σπίτι. Τις πρώτες 2-3 μέρες είχα δέκατα και αδυναμία. Την 3η και 4η μέρα είχα υψηλό πυρετό, τότε στεναχωρήθηκα που κόλλησα και τη γυναίκα μου. Δεν αγχώθηκα, δεν φοβήθηκα, όχι εκείνη τη στιγμή. Δεν είχα έρθει και με κανέναν σε επαφή λέω θα το περάσω. Μετά την 4η μέρα είχα πολύ πυρετό ο οποίος ήταν ασταμάτητος. Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει. Μιλάμε για 39 – 39,5 και το είχαν 24 ώρες εκτός από 1-2 ώρες που ήταν 12 με 2 τη νύχτα. Αυτή η ασθένεια έρχεται και το λέω επειδή χιλιάδες το έχουν περάσει έτσι, μπαίνει μέσα σου σε ακτινογραφεί, κάθεται στα πνευμόνια σου και έχεις έλλειψη οξυγόνου, από το οποίο τρέφεται ο οργανισμός σου. Οτιδήποτε πρόβλημα έχεις ξεθάβεται. Ο πόνος ήταν αφόρητος και επειδή είχα αρρωστήσει στα Ιμαλάια τον συγκρίνω με εκείνον που κόντεψα να πεθάνω. Την 3η -4η μέρα δεν μπορούσα να φάω. Το έκανα με το ζόρι, δεν έπινα νερό και την 7η-8η είχα τάση για εμετό. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι πραγματικά καλά».

Ο λόγος που έφυγε από το νοσοκομείο με δική του θέληση ήταν για να παραχωρήσει το κρεβάτι σε άλλον συνάνθρωπο του που το είχε περισσότερη ανάγκη  «Ήμουν με άλλους 3 κυρίους από 60 μέχρι 65 ετών. Ένας άνθρωπός στην ηλικία μου με το κινητό του και δυο πράγματα είναι κομπλέ, οι άνθρωποι αυτοί πέρναγαν πιο δύσκολα από μέσα. Όταν ένιωθα καλά σηκωνόμουν και τους ρώταγα αν ήθελαν κάτι να τους φέρω. Εγώ δεν είπα κάπου ότι βγαίνω για να πάρει άλλος το κρεβάτι μου. Από κάπου μαθεύτηκε. Δεν σήκωνα τηλέφωνα. Είπα ότι από τη στιγμή που έκατσα πέντε μέρες και γινόταν πόλεμος έξω για ένα κρεβάτι και τα έβλεπα στους διαδρόμους, εγώ το 48ωρο το δύσκολο το πέρασα, οπότε είπα πάρτε το κρεβάτι. Αυτό θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος».

«Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου, αλλά θέλω να είναι χαρούμενος ο άνθρωπός μου».

Στην συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής δεν διστάζει να μιλήσει για τους νοσηλευτές αλλά και για όσους λένε ότι τα δελτία ειδήσεων τρομοκρατούν. «Τα δελτία δεν τρομοκρατούν. Τα μισά λένε. Ξέρουν τα μισά και βάζουν λίγο σάλτσα. Ούτε τα μισά δεν καταλαβαίνετε. Οι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά δεν πληρώνεται. Παίρνουν έναν βασικό μισθό, αλλά αυτό που κάνουν δεν πληρώνεται. Το τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι δεν περιγράφεται. Με διπλές και τριπλές μάσκες και σακούλες στα παπούτσια. Είναι τόσο προσεκτικοί γιατί μετά θα γυρίσουν στις οικογένειές τους με τον φόβο να μην μεταφέρουν κάτι. Αυτό δεν πληρώνεται με μισθό».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι «θαυμαστής» του γάμου αλλά θα το κάνει όταν έρθει η στιγμή γιατί θέλει να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είναι δίπλα του. «Είμαι ο τύπος που τα έχει πάθει όλα. Κάνω πρόταση γάμου και δεν μπορώ να παντρευτώ. Αρρωσταίνω και δεν μπορώ να κάνω Tik Tok όπως κάνουν οι περισσότεροι. Λέγαμε να παντρευτούμε στις αρχές του καλοκαιριού. Θα δούμε όμως. Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου, αλλά θέλω να είναι χαρούμενος ο άνθρωπός μου. Δεν έχω καΐλα με τον γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είμαστε μαζί» είπε για την σύντροφό του Κρίστη Καθάργια.

Η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: