fbpx
21 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ: Τι συμβολίζει το νέο γκράφιτι του Κύπριου καλλιτέχνη-(Φώτο)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ: Τι συμβολίζει το νέο γκράφιτι του Κύπριου καλλιτέχνη-(Φώτο)

-

Με ένα νέο γκράφιτι επανήλθε και πάλι ο Κύπριος καλλιτέχνης Χρήστος Κακκουλής, ο οποίος γυρνώντας στα στενά σοκάκια της Λευκωσίας, αφήνει το δικό του στίγμα με τη ζωγραφιά του.

Αυτή τη φορά ο νεαρός καλλιτέχνης θέλησε να δημιουργήσει το νέο γκράφιτι του σε πάροδο της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Λευκωσία στις 15.00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής. Ο ίδιος ερμηνεύει το έργο του λέγοντας ότι το συγκεκριμένο γκράφιτι συμβολίζει τα 50 χρόνια από την σταύρωση μας, από την προδοσία και στο τέλος η σταύρωση μας, εδώ και 50 χρόνια ζητούμε την Ανάσταση μας, μετράμε μέρες, λεπτά και χρόνια.

«Όσο και αν η ανάσταση μας μοιάζει μακρινή, δεν πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να έρθει η Ανάσταση. Από την προδοσία και στο ξύλο για 30 αργύρια, για μια ένωση.. χωρίσαμε την Κύπρο σε δυο μέρη. Από τότε πάμε μπροστά πίσω να αναστηθούμε ξανά.

Μαχόμενος με αυτό που μου χάρισε η φύση δεν τα παρατώ, ζωγραφίζω για να έρθει ξανά ο καιρός που θα αγκαλιαστούμε παρέα και θα πούμε «είμαστε ελεύθεροι, αναστηθήκαμε». Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σε όσους ακόμα πολεμούν πάνω στο σταυρό τους. Στο  τραπέζι το πασχαλινό όταν τσουγκρίσετε τα ποτήρια σας ευχηθείτε μια ανάσταση στον μαχόμενο τόπο μας.. »

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: