fbpx
18.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…

-

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, συναρπαστικός, και γεμάτος ζωντάνια. Ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά εκπέμπει κάτι το διαφορετικό από τον άλλο και έχει αυτό το «κάτι». Για αυτό  δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι και γι’ αυτό ο κάθε ένας από εμάς είναι ανεκτίμητος και πολλές φορές σπάνιος και μοναδικός. Όλοι έχουμε κάτι το ιδιαίτερο  που δεν έχουν οι υπόλοιποι για αυτό, άλλωστε στα μάτια των αγαπημένων μας προσώπων είμαστε μοναδικοί. Μπορεί να μην έχουμε τη ομορφιά δέκα μοντέλων αλλά αυτό δεν παίζει σημασία όταν ο άλλος μας αγαπά και μας σέβεται.

Όταν χάσεις κάτι λέγεται ότι το εκτιμάς περισσότερο, εάν το έχεις το θεωρείς δεδομένο και το υποβιβάσεις με κάθε τρόπο, με κάθε κίνηση σου, με κάθε λέξη που ξεστομίζεις. Μπορεί στα αρχικά στάδια μιας σχέσης να θεωρείς ότι είναι ο άνθρωπος σου αλλά με το πέρασμα του χρόνου όταν είσαι πια σίγουρος ότι ποτέ δεν θα φύγει από κοντά σου, τότε εφησυχαζόμαστε και πολλές φορές αγνοούμε κάποια πράγματα.  Δεν είναι όμως έτσι, οι άνθρωποι αλλάζουν τα πράγματα διαφοροποιούνται, εάν ανάμεσα σας μπαίνουν οι αμφιβολίες και πολύ περισσότερο τα ψέματα.

Γιατί, όμως οι άνθρωποι λένε ψέματα, ίσως επειδή δεν έχουν τίποτε άλλο να πουν. Ίσως δεν θέλουν πραγματικά να σε πληγώσουν…ή γιατί θεωρούν ότι ο άλλος θα ανέχεται αυτό που συμβαίνει. Δεν υπάρχουν πάντοτε δικαιολογίες για τη στάση κάποιου που πληγώνει τον άλλο. Λόγια που ξεστομίζονται χωρίς να επεξεργαστούν μέσα στο μυαλό, ίσως στο τέλος αποδεικνύουν την αλήθεια. Όμως, όταν δεν σε ενδιαφέρει πλέον ο άλλος δεν κάνεις τίποτε να ανατρέψεις αυτά που πιστεύει. Τον αφήνεις στην αμφιβολία και στα λανθασμένα του πιστεύω.

Γιατί, εάν πραγματικά κάποιος ενδιαφέρεται για σένα, τότε προσπαθεί όχι πάντοτε λεκτικά αλλά με τις πράξεις να σου αποδείξει τον αντίθετο. Δεν σε περιφρονεί ούτε σε θυμάται όποτε εκείνον τον βολεύει. Αυτά είναι τα δεδομένα και αυτά είναι τα αληθινά. Για  να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τους άλλους θέλει κότσια και δύναμη και πάνω από όλα ενδιαφέρον για τους γύρω μας…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: