27.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Επέτειος πόνου: Η ανάγκη για δικαιοσύνη»

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Επέτειος πόνου: Η ανάγκη για δικαιοσύνη»

-

Η ανάρτηση της εκφράζει την βαθιά θλίψη, αδικία και θυμό που έχει νιώσει η οικογένεια μετά τον άδικο χαμό του Θανάση. Το κείμενο αποτελεί ένα δυνατό κάλεσμα για δικαιοσύνη και μία καταγγελία της συγκάλυψης της αλήθειας, που φαίνεται να έχει καταστρέψει τις ελπίδες της οικογένειας για εξιχνίαση του εγκλήματος.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – 29.09.2005 – ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ***


*Απευθύνομαι στους ηθικούς αυτουργούς και στους αδίστακτους δολοφόνους του †ΘΑΝΑΣΗ μου…. Δεν γνωρίζω μέχρι ποιαν ώρα ήταν ζωντανό το παιδί μου και πόσες ώρες τον βασάνιζαν μέχρι να τον αποτελειώσουν! Άτιμοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.!


*Δεκαεννιά ολόκληρα χρόνια από την άνανδρη δολοφονία τού αείμνηστου παιδιού μου, τού +ΘΑΝΑΣΗ μου, εν ώρα υπηρεσίας στην Ε.Φ. και το οφθαλμοφανές έγκλημα παραμένει ακόμα “ανεξιχνίαστο” και οι υπαίτιοι ατιμώρητοι!

*Βρέθηκε νεκρός κάτω από την γέφυρα της Αλασσας, ύψους 30 μέτρων, ανάσκελα με άθικτο σώμα από οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις που να δικαιολογούν πτώση από ύψος, με το στόμα γεμάτο άμμο και με μώλωπες δακτύλων στα χέρια του!


*Οι αναξιόπιστοι και εσκεμμένα ανίκανοι, ο “ιατροδικαστής” και το ΤΑΕ Λεμεσού που έφθασαν στην σκηνή… ο πρώτος απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ότι “δήθεν” έπεσε το παιδί μου από την γέφυρα, και οι υπόλοιποι, αστυνομία της Λανιας, και ΤΑΕ, με αφορμή την αυθαίρετη “κουβέντα” που είπε ο πρώτος στην σκηνή, ότι δήθεν έπεσε από την γέφυρα, δεν ερεύνησαν την υπόθεση και ανέφεραν σε όλα τα παραπεμπτικά τους: “Αφύσικος Θάνατος – Αυτοκτονία”!!!


*Από την πρώτη στιγμή στην σκηνή φώναζα “εις ώτα μη ακουόντων” ότι: “Μου σκότωσαν το παιδί μου, μού τον σκότωσαν και μου τον έφεραν εδώ”… Αλλά, δυστυχώς, “φωνή βοώντα εν τη ερήμων”. Ζαλίστηκε, μού είπε ο χασάπης, και έπεσε από την γέφυρα. Και τού είπα: Τί δουλειά είχε να κάμει εδώ; Εάν έπεσε, μού τον έριξαν! Και μου είπε ότι δεν είχε σημεία πάλης!


*Σημεία πάλης δεν είχε, σημεία πτώσης είχε;;;; Οι μώλωπες δακτύλων στα χέρια του φαίνονται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες!


*Ο ψυχοφθόρος και δαπανηρός αγώνας ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή με πολλά εμπόδια και σατανικά παιχνίδια!
*Ποιους προσπάθησαν να καλύψουν; και συνεχίζουν μέχρι σήμερα την εγκληματική συγκάλυψη;


Ποιοι; και τι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του παιδιού μου, και ένιψαν τας χείρας τους χωρίς να αποδώσουν ευθύνες και ποινικές διώξεις;
Α, ναι, τώρα θυμήθηκα, είπαν ότι τούς λυπούνται, και το δήλωσαν δημοσίως ότι: ή κατηγορηθούν ή αθωωθούν, θα υποστούν ψυχική πίεση και τεράστια έξοδα!


*Είναι εύκολο να καταλάβει και ο πιο απλός άνθρωπος τί γίνεται!
*Εμείς δεν περάσαμε ψυχική οδύνη; ούτε το παιδί μας στα χέρια των αδίστακτων δολοφόνων του; και ούτε ξοδέψαμε μια περιουσία εξαιτίας τους για να φτάσουμε μέχρι εδώ;


*Αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, εμείς δεν είχαμε ΟΥΤΕ το “ΜΕΣΟΝ” ΟΥΤΕ είμασταν ΕΠΏΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, αλλά, ΟΥΤΕ και είμαστε σε κάποιο κόμμα για να μάς στηρίξουν! Οπόταν, γι’ αυτό δεν σκέφτονται την δική μας ψυχική οδύνη και την περιουσία μας που ξοδέψαμε εξαιτίας τους, που δεν εξιχνίασαν τον θάνατο του παιδιού μας!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...