fbpx
20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ANΩΡΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ;

ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ANΩΡΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ;

-

Παράξενο ον αποδεικνύεται ολοένα το αρσενικό φύλο και αυτό δεν έχει να κάνει με την νοημοσύνη κάποιου. Οι άνδρες θα παραμείνουν για πάντα παιδιά και αυτό είναι αποδεδειγμένο γιατί πολλές φορές η συμπεριφορά τους είναι παιδιάστικη και επιπόλαια. Από την πλευρά τους, οι γυναίκες αποδεικνύεται ότι είναι εξυπνότερες και o λόγος είναι ότι πάντοτε είχαν και θα έχουν το πάνω λόγο, όταν φυσικά ο άντρας έχει πέσει στα “δίχτυα” τους.

Η επιπολαιότητα όμως των αντρών κοστίζει και πολλές φορές λόγω του ότι μπορεί  να την «πατήσουν» και να χάσουν ότι πολυτιμότερο διαθέτουν. Όμως οι ορμόνες κτυπούν κόκκινο όταν γνωρίσουν κάποια κοπέλα μικρότερης ηλικίας. Εκεί,  θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους θέλοντας να δείξουν ότι έχουν το «πάνω» χέρι. Σύμφωνα, λοιπόν, με πανεπιστημιακές μελέτες οι άνδρες που συμπεριφέρονται με ανώριμες συμπεριφορές είναι λόγω της τεστοστερόνης τους. Την μεγαλύτερη ανάγκη για να αυξήσουν την τεστοστερόνη τους την έχουν άνδρες μέσης ηλικίας, που είναι παντρεμένοι έχουν γυναίκα και μπορεί και εγγόνια.

Για αυτό μην κατακρίνει κανένας την συμπεριφορά αυτών των ανδρών, η φύση είναι αυτή που τους οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές. Μάλιστα, όταν οι ίδιοι είναι στην μέση ηλικία προτιμούν να συνάψουν σχέση με μια τριαντάρα ή ακόμη και εικοσιπενταρα για να νοιώσουν ότι εξακολουθούν ότι περνάει η «μπογιά» τους.

Ορισμένες φορές μπορεί να «ερωτεύονται» για λίγο όμως ένας σοβαρός «κύριος» που ξέρει τι κάνει προσπερνά τον λεγόμενο «έρωτα» περνά λίγες ωραίες στιγμές και μετά ξαναγυρίζει σε αυτήν που πραγματικά δεν μπορεί να χάσει από το πλαϊ του. Σε αυτήν δηλαδή που μπορεί όταν πια γεράσει και δεν μπορεί να ξένο κοιτά…στην γυναίκα του…

Τώρα γιατί κάποιες νεαρές γυναίκες επιλέγουν να συνάψουν δεσμό με μεγαλύτερης ηλικίας άντρες όπως λέγεται γιατί κατά την παιδική τους ηλικία αντιμετωπίζανε προβλήματα στη σχέση που είχαν με τον πατέρα τους, γεγονός που -θεωρητικά τουλάχιστον- τις ωθεί να κάνουν σχέση με κάποιον άντρα που θα τον υποκαταστήσει. Με βάση έρευνα που είχε διεξαχθεί παλιότερα από την Αμερικανική Ψυχολογική Ένωσης η απάντηση είναι ξεκάθαρη.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας λοιπόν, το 74% των γυναικών που είχαν επιλέξει έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας για σύντροφό τους δήλωσαν ότι τον ένιωθαν «ιδιαίτερα κοντά τους» αλλά και «μεγάλη έλξη» γι’ αυτόν -ποσοστό που διέφερε ελάχιστα από το αντίστοιχο των γυναικών που διατηρούσαν δεσμό με κάποιο συνομήλικό τους.

Τώρα πώς γίνεται μια νεαρή γυναίκα που έχει τα πάντα στην ζωή της να πέφτει στην «παγίδα» ενός ώριμου άντρα δεν έχει απαντηθεί προς το παρόν, παρά μόνο με εικασίες. Όταν μια γυναίκα ανακαλύψει ότι μια άλλη γυναίκα κατάφερε να «ρίξει» τον άντρα που θεωρεί «δικό» της χαρακτηρίζεται με τα πιο βαριά λόγια.  Επιπλέον, αν ένας νέος άντρας «χάσει» από έναν αντίζηλο μεγαλύτερης ηλικίας τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει, είναι πολύ πιο εύκολο για τον ίδιο να θεωρήσει ότι η απόρριψή του οφείλεται στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοπέλα παρά στο ότι ο ίδιος δεν καλύπτει κάποιες βασικές ανάγκες της ίδιας. Τελικά εν κατακλείδι, όλα ρίχνονται στα ψυχολογικά και όχι ότι ο ένας βαριέται τον  άλλο μετά που θα ζήσουν μαζί του έναν υποτιθέμενο έρωτα…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: