22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 130 Kύπριοι ταξίδεψαν για πρώτη φορά από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Προσγειώθηκε το...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 130 Kύπριοι ταξίδεψαν για πρώτη φορά από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Προσγειώθηκε το πρώτο αεροπλάνο-(Φώτο)

-

Το πρώτο αεροπλάνο από την Κύπρο προσγειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στην Αλεξανδρούπολη. Αυτή είναι η πρώτη από τις επτά πτήσεις που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι.

Οι πρώτοι ταξιδιώτες από την Κύπρο που έφτασαν χθες στο Κρατικό Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο. Παρά την καθυστέρηση της πτήσης τους για έξι ώρες λόγω τεχνητού προβλήματος, οι 130 Κύπριοι που έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη από το αεροδρόμιο της Λάρνακας δεν υπέστησαν ταλαιπωρία.

Αντιθέτως από την Αλεξανδρούπολη στη Κύπρο δεν ξεπέρασαν τους δέκα, παρά την δελεαστική τιμή του εισιτηρίου των 103€ για κάθε διαδρομή. Οι πρώτοι ταξιδιώτες από την Κύπρο που έφτασαν χθες στο Κρατικός Αερολιμένας Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο.

Ο Κρατικός Αερολιμένας Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» βρίσκεται σε απόσταση 7 χλμ από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, πρωτεύουσας του Νομού Έβρου. Από το αεροδρόμιο της Λάρνακας θα αναχωρεί αεροπλάνο κάθε Τρίτη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, με επιβάτες όσους έχουν κλείσει ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών μέσω του γνωστού Κυπριακού συνεργαζόμενου πρακτορείου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: