fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΆΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ: Αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει...

ΆΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ: Αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους (Φώτο)

-

Την απόφαση να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» πήρε ο πρωταγωνιστής Άρης Σερβετάλης ο οποίος αποφάσισε να μείνει εκτός μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων στην Ελλάδα, τα οποία αποκλείουν τους ανεμβολίαστους από τα θέατρα, στα οποία έμπαιναν ως τώρα με rapid test.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως αποφάσισε να μείνει εκτός μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων, τα οποία αποκλείουν τους ανεμβολίαστους από τα θέατρα, στα οποία έμπαιναν ως τώρα με rapid test.Η παράσταση «Ρινόκερος» έριξε αυλαία καθώς ο Άρης Σερβετάλης φέρεται να τόνισε ότι δεν δέχεται τον διαχωρισμό των συμπολιτών του αφού όλοι είναι άνθρωποι και πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στην τέχνη.

Ο ίδιος είχε συζητήσει με τους παραγωγούς έχοντας μάλιστα διευκρινίσει ότι σε περίπτωση που αποκλειστεί μερίδα πολιτών, εκείνος θα αποχωρήσει. Όταν, αρχικά, ανακοινώθηκε ότι η είσοδος θα γίνεται με rapid test, ο Άρης Σερβετάλης είπε στους παραγωγούς ότι ξεκινούν και βλέπουν, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Lifo. Τελικά, η εφαρμογή των πιο αυστηρών μέτρων, που ξεκίνησαν σήμερα, οδήγησε στην αποχώρηση του ηθοποιού.

«Λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που έλαβε η Πολιτεία για τους μεικτούς χώρους ψυχαγωγίας, σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική παράσταση “Ρινόκερος” του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου Κιβωτός.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: