20.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΆΛΚΗΣ ΔΑΥΙΔ: Διαψεύδει ότι θα πληρώσει υπάλληλο του 90.000 εκατ. δολάρια για...

ΆΛΚΗΣ ΔΑΥΙΔ: Διαψεύδει ότι θα πληρώσει υπάλληλο του 90.000 εκατ. δολάρια για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό-Η ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα- (Βίντεο)

-

«Αστρονομικό» ποσό αναφέρεται ότι επιδίκασε δικαστήριο του Λος Άντζελες στον κληρονόμο της Coca-Cola, Άλκη Δαυίδ, ως αποζημίωση σε μια πρώην υπάλληλό του που τον κατήγγειλε για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό. Ο ίδιος πάντως το διαψεύδει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε ομόφωνα ότι ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ θα πρέπει να αποζημιώσει την υπάλληλο με 900 εκατ. δολάρια, αφού κρίθηκε ένοχος για παρενόχληση και βιασμό. Η κοπέλα εργαζόταν ως μοντέλο για πολλές από τις εταιρείες του Δαυίδ, μεταξύ των οποίων και της Hologram USA.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, ο κ. Άλκης Δαυίδ αρχικά, το 2016, προσπάθησε να τη φιλήσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού εργασίας στο ιδιωτικό του νησί στην Ελλάδα, αλλά εκείνη τον απώθησε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η New York Post. Η Jane Doe απολύθηκε αργότερα το ίδιο έτος και δεν μίλησε ξανά μαζί του μέχρι το 2018, όταν την κάλεσε να επανέλθει ως πρέσβειρα της μάρκας στην εταιρεία παραγωγής κάνναβης, Swiss-X. Αφού αποδέχτηκε τη δουλειά, ο Δαυίδ φέρεται να την προσκάλεσε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου της έδωσε δείγμα από αυτό που ισχυρίστηκε ότι ήταν προϊόν CBD, αλλά το οποίο την έκανε να αισθάνεται «μεθυσμένη» και «αποπροσανατολισμένη».

Όπως αναφέρει η New York Post, στη μηνυτήρια αναφορά μάλιστα αναφέρθηκε ότι ο Δαυίδ εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η γυναίκα, αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της και αναγκάζοντάς την να την αγγίξει σεξουαλικά.

Ο ίδιος, πάντως, διαψεύδει το δημοσίευμα στα κοινωνικά δίκτυα μέσω βίντεο, λέγοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον δυσφημούν.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: