16.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Ενημέρωσε μαθητές του Δημοτικού για την αναγκαία στείρωση των γατών-Η...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Ενημέρωσε μαθητές του Δημοτικού για την αναγκαία στείρωση των γατών-Η συγγραφέας του βιβλίου «O Tζέρι και η παρέα του»-Αξιέπαινη προσφορά στην TNR (Φώτο)

-

Μια εκδήλωση που αξίζει συγχαρητήρια παρουσίασε η συγγραφέας του βιβλίου «Ο Τζέρι και η παρέα του» Χριστίνα Κυριάκου,  με κύριο στόχο να διαφωτίσει τους μαθητές του δημοτικού για το πρόγραμμα στείρωσης των γατών που εδώ και χρόνια προσπαθεί να γίνει συνήθεια στους συμπατριώτες της.

Η Χριστίνα Κυριάκου βρέθηκε στο δημοτικό σχολείο The Junior and Senior School  όπου οι μαθητές της πέμπτης τάξης με μεγάλο ενδιαφέρον ενημερώθηκαν για τη στείρωση των γατών που υπάρχουν στο νησί μας διευκρινίζοντας την αναγκαιότητα που πρέπει να γίνεται λόγω της υγείας και των ίδιων. Στην ομιλία της, επίσης, η Χριστίνα Κυριάκου μίλησε για το ψηφιακό της παραμύθι το οποίο έχει ως σκοπό να ενημερώσει και να αφήσει ηχηρά μηνύματα για την ευημερία των ζώων. Όπως δήλωσε η συγγραφέας στο νησί μας υπάρχουν περίπου 1.5 εκατομμύριο αδέσποτες γάτες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του 2017, γεγονός που όλοι πρέπει να δώσουμε το δικό του λιθαράκι ώστε αυτή η κατάσταση να βελτιωθεί.

Παράλληλα, όπως πληροφορούμαστε η Χριστίνα Κυριακού προέβη σε μια αξιέπαινη κίνηση με στόχο να βάλει σε εφαρμογή την εκστρατεία της για την στείρωση των γάτων, η οποία μάλιστα είναι και η πρώτη από τις ενέργειες που έχει ως σκοπό να υλοποιήσει. Από τις εισπράξεις του βιβλίου της η συγγραφέας προσέφερε  στην ομάδα εθελοντών ΤNR, 150 ευρώ, ποσόν το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την στείρωση τεσσάρων γατιών.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...