ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΟΥ: Η ποδοσφαιρική ομάδα του Κόρνου αποχαιρετά τον πιστό «στρατιώτη» -Πότε θα τελεσθεί η κηδεία του-Θα ταφεί με την στολή της αγαπημένης του ομάδας

Έφυγε από τη ζωή ο «στρατιώτης» της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κόρνου,  σε ηλικία 69 ετών ο Χάρης Πανάου, ο οποίος ήταν πάντοτε δίπλα της ομάδας Κόρνος FC2013. Σε ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες της ομάδας αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τον αγαπημένο οπαδό διευκρινίζοντας ότι θα ταφεί με τη στολή της αγαπημένης του ομάδας.

«Με μεγάλη μας θλίψη αποχαιρετούμε τον πιο πιστό στρατιώτη του ΚΟΡΝΟΥ! τον αγαπημένο μας Χάρη που έφυγε από κοντά μας σήμερα! Που δε λογάριαζε αποστάσεις, καιρικές συνθήκες και δυσκολίες και ήταν πάντα εκεί δίπλα στην ομάδα από το 1ο μέχρι και το τελευταίο λεπτό στις χαρές και στις λύπες στις νίκες και στις ήττες στα πάνω μας και στα κάτω μας.

Ήταν το πιο τρανό παράδειγμα του πόσο μπορεί το άθλημα αυτό, η ομάδα αυτή να προσφέρει σε έναν άνθρωπο χαρά και να γίνει κίνητρο.Κάθε Σάββατο ερχόταν πρώτος και έφευγε τελευταίος! ήταν ευτυχισμένος με το να παίρνει στους διαιτητές τα δείγματα των στολών μας και καμάρωνε για αυτά τα παιδιά χρόνια τώρα.

Όταν πέρασε δύσκολα με την υγεία του είχε ως μόνη έγνοια να επανέλθει για να είναι ξανά κοντά στην ομάδα και μας έβαζε όλους σε τάξη όταν κάτι πίστευε πως δε γινόταν σωστά.Στο καλό αγαπημένε μας Χάρη…είσαι για εμάς παράδειγμα και θα πάρουμε από το πείσμα σου για να ξανά σταθούμε στα πόδια μας. Θα λείπεις από τον πάγκο της ομάδας, από τις αποστολές μας και από τα φύλλα αγώνος του Κόρνου !. Σου υποσχόμαστε πως θα πάμε καλύτερα και θα πανηγυρίζεις από εκεί ψηλά βλέποντας τα κίτρινα και τα κόκκινα χρώματα μας να τρέχουν και να αγκαλιάζονται μες τα γήπεδα…Θα έχεις για πάντα μια θέση στην ομαδική μας αγκαλιά και στην ψυχή μας.

Καλό ταξίδι στο φως»

Με τον προπονητή της ομάδας του Κόρνου FC 2013, Άντρο Ευθυμίου, τον οποίο εκτιμούσε και θαύμαζε.

Τελευταία επιθυμία του πιστού οπαδού ήταν να ταφεί με τη στολή της αγαπημένης του ομάδας. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη στις 3.00 στην εκκλησία του χωριού, ενώ η οικογένεια παρακαλεί όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές οι οποίες θα διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας του Κόρνου, μια επιθυμία του ίδιου.

Hot this week

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2026: Νέα δημοσκόπηση αύριο – ανατροπές και μετακινήσεις

Η νέα παγκύπρια μέτρηση της RealPolls, 2ο κύμα, για...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο στη Λεωφόρο Στροβόλου – Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με όχημα-(Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λευκωσία,...

ΛΑΤΣΙΑ: Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο – Στο σημείο πυροσβεστική και αστυνομία

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (15/05) στην περιοχή...

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ: Καταγγελίες για περιορισμένο κονδύλι και «σφίγγα» διαδικασία αιτήσεων

Την αύξηση του κονδυλίου και του αριθμού των δικαιούχων...

Topics

ΛΑΤΣΙΑ: Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο – Στο σημείο πυροσβεστική και αστυνομία

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (15/05) στην περιοχή...

ΚΥΠΡΟΣ: Σχεδόν 4 στους 10 χρήστες είδαν εχθρικά μηνύματα στο διαδίκτυο το 2025 – Τι δείχνει η Eurostat

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα χρήστες διαδικτύου στην Κύπρο ήρθαν...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: 59χρονος έχασε χιλιάδες ευρώ με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε 59χρονος στη Πάφο, ο οποίος...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οι νέοι απινιδωτές σε Στασικράτους και Έγκωμη σώζουν ζωές – Γιατί είναι τόσο σημαντικοί

Η τοποθέτηση δύο νέων απινιδωτών δημόσιας πρόσβασης στην καρδιά...

Related Articles

Popular Categories