ΑΝΝΑ ΣΙΑΛΑΡΟΥ: Έφυγε στα 28, αλλά συνεχίζει να δίνει δύναμη – Η μνήμη της γίνεται προσφορά ζωής

Η Άννα Σιάλαρου έφυγε από τη ζωή μόλις στα 28 της χρόνια, αφήνοντας πίσω της μια διαδρομή σύντομη σε χρόνο, αλλά βαθιά σε ουσία. Μια νέα γυναίκα με όνειρα, όραμα και μεγάλη αγάπη για τη ζωή, η οποία ακόμη και όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο, δεν επέτρεψε στη δύσκολη δοκιμασία να καθορίσει τη ζωή της.

Αντίθετα, επέλεξε να σταθεί όρθια, να χαμογελά και να μεταδίδει δύναμη στους ανθρώπους γύρω της. Η δική της μάχη έγινε, για όσους τη γνώρισαν, ένα μάθημα ζωής, αξιοπρέπειας και αισιοδοξίας.Η 28χρονη δεν ήταν μόνο μια νέα γυναίκα που πάλεψε με γενναιότητα απέναντι στην ασθένεια. Ήταν μια ενεργή παρουσία στα κοινά και μια Δημοτική Σύμβουλος που, παρά το νεαρό της ηλικίας της, θέλησε να προσφέρει στην πόλη και στους ανθρώπους της.Ανέλαβε καθήκοντα στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας τον Ιούλιο του 2024. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συμμετείχε ενεργά στις εργασίες του Δήμου, υπηρετώντας με ήθος, εντιμότητα και ζήλο.

Σήμερα, η μνήμη της Άννας Σιάλαρου συνεχίζει να προσφέρει ζωή. Η 2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμην της αποτελεί μια έμπρακτη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, κρατώντας ζωντανό το όνομά της μέσα από μια προσφορά ανεκτίμητης αξίας. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026, από τις 4:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς, στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης.

«Κάθε σταγόνα είναι αγάπη. Κάθε αιμοδότης είναι φως».

Μια σταγόνα αίματος μπορεί να γίνει ελπίδα για έναν άνθρωπο που τη χρειάζεται. Και έτσι, η απουσία της Άννας αποκτά ένα διαφορετικό νόημα, γίνεται προσφορά, αλληλεγγύη και ζωή. Γιατί η Άννα μπορεί να έφυγε νωρίς, όμως η αγάπη της για τη ζωή συνεχίζει να περνά από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η Άννα ζει μέσα από την προσφορά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

Η Primetel Platinum Χορηγός του Cyprus 3on3 για 4η Συνεχή Χρονιά

Η Primetel, ως διαχρονικός υποστηρικτής του κυπριακού αθλητισμού, δηλώνει...

30 Σεπτεμβρίου – «ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 30»

Χρήσιμες πληροφορίες για το κοινό Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΝΙΟΣ: «Δεν αποκλείω νομικά μέτρα» – AI βίντεο με τον «Ρίκκο Μάππουρο» εξακολουθούν να κυκλοφορούν -(Βίντεο)

Αντιμέτωπος με μια διαφορετική πλευρά της τεχνητής νοημοσύνης βρέθηκε...

Topics

Η Primetel Platinum Χορηγός του Cyprus 3on3 για 4η Συνεχή Χρονιά

Η Primetel, ως διαχρονικός υποστηρικτής του κυπριακού αθλητισμού, δηλώνει...

30 Σεπτεμβρίου – «ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 30»

Χρήσιμες πληροφορίες για το κοινό Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30...

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Ο πόνος δεν έχει χρώμα και εθνικότητα» – Η ανάρτηση που σχολιάστηκε από Τουρκοκύπριους

Μια διαφορετική συζήτηση, μακριά από τις συνήθεις πολιτικές αντιπαραθέσεις,...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΖΕΣΤΗ ΜΕ…ΒΡΟΧΕΣ: Στους 39°C σήμερα η θερμοκρασία

Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 39 βαθμούς στο...

Related Articles

Popular Categories