17.5 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ: «ΦΕΤΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΕΜΕΝΑ…»

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ: «ΦΕΤΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΕΜΕΝΑ…»

-

Η lifecoach ή ακόμη καλύτερα προσωπική σύμβουλος ζωής για μαμάδες, Στεφανία Τσαουσίδου, ως μητέρα και η ίδια, κάθε εβδομάδα θα βοηθά μέσω της στήλης της, τις μητέρες να καταλάβουν τις σκέψεις τους, να απομακρύνουν οποιαδήποτε συναισθήματα που βιώνουν, αλλά και να ζήσουν μέσα από το σημαντικότερο ρόλο της ζωής τους…της μητέρας. Στο πρώτο της, άρθρο η Στεφανία Τσαουσίδου μας δίνει το νόημα της ημέρας γιορτάζοντας με ένα διαφορετικό τρόπο, την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μία μέρα που έχει καθιερωθεί ως…”ημέρα του έρωτα”…, γιατί κάποιος θα σου φέρει ένα δώρο, κάποιος θα σου στείλει λουλούδια, κάποιος θα σε πάρει αγκαλιά και θα σου πει πως σ’ αγαπά…

Καθορίζει, λοιπόν, την αγάπη μια μέρα;

Έχουμε όντως τελικά τόση ανασφάλεια;

Σίγουρα όλα τα ρομαντικά του κόσμου δεν θα μας χαλούσαν μια τέτοια μέρα αλλά ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, έτσι, για μια αλλαγή και να δούμε πως θα πάει αν ξανά ερωτευτούμε εμείς.. εμάς!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε πολύτιμες μαμάδες εδώ φέτος για εμάς. 

Σου φέρνει ο σύντροφος κάρτα ή λουλούδια ή άρωμα και τότε σκέφτεσαι ναι, με αγαπά, νοιάζεται.  Βλέπεις στον δρόμο ανθρώπους που είναι φορτωμένοι με ανθοδέσμες, σοκολάτες, γλυκά και σκέφτεσαι ότι όλοι αυτοί έχουν κάποιον που τους αγαπάει, τους νοιάζεται. Αν εγώ δεν πάρω φέτος, σοκολατάκια, λουλούδια  σημαίνει ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για μένα και άρα νιώθω “αποτυχημένη”;

Σ’ αυτό ανήκουν οι αδύναμες, ανασφαλείς γυναίκες, που εμείς δεν είμαστε!!! 

Έχετε δει μαμάδες με την κάπα της υπερ-γυναίκας; Εγώ σίγουρα ναι.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, φοράμε την κάπα μας και παίρνουμε τις επιλογές μας. Μία από αυτές είναι να αγνοήσουμε την μέρα που οι καιροί μας καθόρισαν, δεν αλλάζουμε τίποτα και είμαστε στη ρουτίνα μας γιατί εμείς, μας αγαπάμε κάθε μέρα. 

Μία άλλη όμως είναι να συνεχίσουμε να μας αγαπάμε, ναι, αλλά να δώσουμε και μία επιβράβευση γιατί έτσι το θέλουμε κι αυτό  αξίζουμε. 

  • Ξυπνήστε λοιπόν το πρωί, κοιτάξτε στον καθρέφτη, δείτε πόσο πραγματικά όμορφες είστε, σκεφτείτε και νιώστε πόσο πραγματικά μοναδικές και υπέροχες μπορείτε να είστε και είστε. 
  • Πάρτε βαθιά ανάσα, ανοίξτε και ισιώστε τους ώμους σας γιατί είστε ακόμα πιο περήφανες για σας και απολαύστε το νερό να τρέχει και να σας αναζωογονεί και να σας ξυπνά στο ντους σας.  
  • Βάλτε το άρωμα σας, αγκαλιάστε και φιλήστε τα πολύτιμα παιδάκια σας που σας έδωσαν την ευλογία να είστε μανούλες και βγείτε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση από το σπίτι. Ευχηθείτε με χαμόγελο σε όσους “γιορτάζουν” στο γραφείο και στείλτε χαρούμενα και διασκεδαστικά μηνύματα στις φίλες σας και ειδικά σ’ αυτές που το έχουν λίγη παραπάνω ανάγκη, ίσως όπως το είχατε στην αρχή της μέρας κι εσείς… ΟΜΩΣ το ΑΛΛΑΞΑΤΕ.  
  • Ντυθείτε όπως εσείς θα νιώθετε πιο άνετα, πιο όμορφη, πιο εντυπωσιακή γιατί αυτό είστε και σήμερα και κάθε μέρα.  
  • Στείλτε κάρτες έκπληξη σε άτομα που αγαπάτε και κάντε τους να νιώσουν ξεχωριστοί και σημαντικοί που τους σκεφτήκατε. 
  • Σταματήστε στο ανθοπωλείο και πάρτε κάτι όμορφο για να βλέπετε, για σας, στο γραφείο σας, για να βάλετε στο βάζο της δικής σας γωνιάς στον καναπέ.  Φτιάξτε το δείπνο που λατρεύετε, άμα μπορείτε παραγγείλετε αυτή τη φορά από έξω και γεμίστε ένα ποτήρι καλό κρασί στην υγειά σας. 
  • Βάλτε νωρίς τα ζουζούνια σας για ύπνο και αν είναι έφηβοι αφήστε τους, γι’ απόψε στην ησυχία τους, γιατί εσείς έχετε σχέδια σημαντικά…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: