ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΑΚΗ: H 18XΡΟΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION-ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

H νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό της Eurovision, Στεφανία Λυμπερακάκη, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 22 Μαΐου.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας η οποία εμφανίστηκε στο Β’ ημιτελικό του 65ου διαγωνισμού της Eurovision, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα με το τραγούδι «Last Dance», μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Η ερμηνεύτρια φορώντας μια ολόσωμη στενή φόρμα σε αποχρώσεις του μοβ του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στον διαγωνισμό της Eurovision, σε ζωντανή μετάδοση.

Οι δέκα χώρες που πήραν το εισιτήριο με την σειρά που ανακοινώθηκαν για το τελικό είναι Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολβοδία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, Ελλάδα, Φιλανδία.

Hot this week

ΣΕΙΣΜΟΣ 7,7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί – Άρση της προειδοποίησης για τσουνάμι-(Βίντεο)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 Ρίχτερ έπληξε τα ξημερώματα του...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΛΕΟΠΑ: «Παιδί» του κυπριακού θεάτρου που έφυγε πρόωρα – Η πορεία της και η κηδεία της

Η Κωνσταντίνα Κλεόπα ήταν κυριολεκτικά ένα «παιδί του θεάτρου»....

Topics

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: Όχημα αναποδογυρίστηκε στον κυκλικό κόμβο – Στο σημείο Αστυνομία και ασθενοφόρο -(Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 36χρονου– Καταγγελία για απόπειρα φόνου και βία κατά 29χρονης

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η...

Related Articles

Popular Categories