19.1 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ: OI ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ (βίντεο)

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ: OI ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ (βίντεο)

-

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού, του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησαν στην δημοσιότητα. Το ζευγάρι που έχει περίπου σαράντα χρόνια διαφοράς στην ηλικία, κάτι που είναι δικαίωμα τους, προκαλούν την αντίδραση των ΜΜΕ.

Παρά τα 66 χρόνια του ο Πέτρος Κωστόπουλος θεωρείται ένας γοητευτικός άντρας

Όπως είναι γνωστό ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο  66χρονος επιχειρηματίας και 26χρονη τραγουδίστρια είναι σχεδόν δύο μήνες μαζί, ωστόσο πρόσφατα έγινε γνωστή η σχέση τους.

Η 26χρονη τραγουδίστρια η οποία συνδέεται ερωτικά με τον 66χρονο παρουσιαστή

Μάλιστα, το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας όσο τόσο και τη σχέση τους όσο για το ταξίδι τους στο Ντουμπάι, όπου το βράδυ της Παραμονής παρευρέθηκαν στο λαμπερό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Nammos Dubai. Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν αύριο στο περιοδικό “OK!”. «Το περιοδικό του ΟΚ! συνέλαβε τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Κατερίνα Λιόλιου πριν την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι, στην Πλάκα, και λέει ότι είναι ζευγάρι και έχει συμπληρώσει δύο μήνες μαζί», τόνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Γιάννης Πουλόπουλος. Κατά τη διάρκεια της προβολής του ρεπορτάζ, ο Bo αποκάλυψε ότι είχε σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου το περασμένο καλοκαίρι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: