18.5 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΛΟΓΟΣ

Ο ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΛΟΓΟΣ

-

Το ανεξήγητο είναι αυτό που δεν μπορεί να ερμηνεύσει ο άνθρωπος και είναι κάτι που συναρπάζει, που εξιτάρει και με την σκέψη του μυαλού μπορείς κάλλιστα να κάνεις διάφορα σενάρια. Αυτό το μυστήριο που πραγματικά δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει πίσω του, που δεν μπορείς να δεις και διερωτάσαι ποια είναι πραγματικά η αλήθεια.

Αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει κανένας που δεν έχει καμιά λογική ερμηνεία και σε ωθεί να σκεφτείς ότι θέλεις. Να αφήσεις το μυαλό να ταξιδέψει κάπου αλλού και να σε βάλει σε μια διαδικασία να σκεφτείς ότι πέρα από την λογική, υπάρχει και αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις.

Ανεξήγητη όμως είναι μόνο η στάση πολλών ανθρώπων που χωρίς να το καταλάβουν κρύβονται πίσω από μια μάσκα και την φανερώνουν όταν πλέον έχουν βαρεθεί και κουραστεί να επαναλαμβάνονται. Όταν έχουν γίνει όπως ένα παλιό γραμμόφωνο που έχει χαλάσει και παίζει συνεχώς την ίδια μουσική. Που δεν έχει τέλος ή αρχή και το τραγούδι δεν μπορεί να γίνει κατανοητό γιατί απλά μπερδεύονται οι ήχοι μεταξύ τους.

Τα ανεξήγητα όμως υπάρχουν στην τελική, μόνο στην φύση και στο αέρα που αναπνέουμε, όχι στους ανθρώπους, εκεί δεν υπάρχουν ανεξήγητες συμπεριφορές και πράξεις. Εκεί όλα έχουν μια εξήγηση και έναν λόγο, ένα λόγο που ενδεχομένως ποτέ δεν θα μάθουμε οι υπόλοιποι ποιος είναι αυτός. Και απλά θα μείνει ανεξήγητος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: