19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ: Συμφωνία συνεργασίας με το ογκολογικό νοσοκομείο Royal Marsden...

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ: Συμφωνία συνεργασίας με το ογκολογικό νοσοκομείο Royal Marsden Hospital στο Λονδίνο

-

Συνεργασία με το Royal Marsden Hospital (RMH) στο Λονδίνο υπέγραψε το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ενισχύοντας την παροχή υπηρεσιών προς τους ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα.

Το RMH, γνωστό για την καινοτομία στη θεραπεία και έρευνα του καρκίνου, θα συνεργάζεται με το Ογκολογικό Κέντρο για τη βελτιστοποίηση της θεραπείας του Μη Μικροκυτταρικού Καρκίνου του Πνεύμονα (NSCLC).

Η συνεργασία αυτή επικεντρώνεται στην ανάλυση των εξειδικευμένων αποτελεσμάτων αναλύσεων επόμενης γενιάς αλληλούχισης (NGS), βελτιώνοντας την ακρίβεια και αποτελεσματικότητα των εξατομικευμένων θεραπειών. Οι ομάδες των δύο κέντρων θα συνεδριάζουν διαδικτυακά για να συζητούν τα μοριακά και κλινικά δεδομένα των ασθενών, διαμορφώνοντας κοινά θεραπευτικά πλάνα.

Ο Δρ. Χάρης Χαραλάμπους τόνισε ότι η συνεργασία θα επιτρέψει την αξιοποίηση της εμπειρίας του RMH, θέτοντας νέα πρότυπα στην παροχή ογκολογικής φροντίδας και βελτιώνοντας τη θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...