23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΜANGELΟ: Τα βραβεία που είχαν έντονο κυπριακό χρώμα-Τρία βραβεία για τον Κύπριο...

ΜANGELΟ: Τα βραβεία που είχαν έντονο κυπριακό χρώμα-Τρία βραβεία για τον Κύπριο κομμωτή-(Φώτο)

-

Για άλλη μια χρονιά, ο Μιχάλης Μιχαήλ, γνωστός ως Mangelo, εντυπωσίασε στον διαγωνισμό κομμωτικής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αποσπώντας τρία βραβεία ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Στην 8η τελετή απονομής των «Estetica Hair Awards 2024», παρευρέθηκαν πλήθος επώνυμων καλεσμένων και επαγγελματιών του χώρου της κομμωτικής. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Φρύνη Λάτου και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο Δημήτρης Στρέπκος.

Ο καταξιωμένος Κύπριος κομμωτής Μιχάλης Μιχαήλ (Mangelo) απέσπασε τρία σημαντικά βραβεία: Gold Winner 2024 Best Avant Garde Collection, Gold Winner 2024 Cypriote Hairdresser of the Year και Bronze Winner 2024 Hairdresser of the Year.

Πριν από την απονομή, πραγματοποιήθηκε live show κομμωτικής, όπου ο Mangelo παρουσίασε το δικό του εντυπωσιακό show, αποσπώντας την προσοχή και το θερμό χειροκρότημα για τις δημιουργίες του και την ευφάνταστη παρουσίασή του.

«Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη, ενθουσιασμό και χαρά για την τιμή που μου έχει κάνει η Estetica Hellas να με βραβεύσει με τρία βραβεία. Η αγάπη μου για την κομμωτική και τη δημιουργία είναι η καθημερινή μου έμπνευση και ώθηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, την οικογένειά μου, την Estetica Hellas καθώς και την @wellaprocy και την A.J Vouroς που είναι πάντα δίπλα μου».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...