Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου, 2026
10 C
Cyprus

ΜANGELΟ: Τα βραβεία που είχαν έντονο κυπριακό χρώμα-Τρία βραβεία για τον Κύπριο κομμωτή-(Φώτο)

Για άλλη μια χρονιά, ο Μιχάλης Μιχαήλ, γνωστός ως Mangelo, εντυπωσίασε στον διαγωνισμό κομμωτικής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αποσπώντας τρία βραβεία ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Στην 8η τελετή απονομής των «Estetica Hair Awards 2024», παρευρέθηκαν πλήθος επώνυμων καλεσμένων και επαγγελματιών του χώρου της κομμωτικής. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Φρύνη Λάτου και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο Δημήτρης Στρέπκος.

Ο καταξιωμένος Κύπριος κομμωτής Μιχάλης Μιχαήλ (Mangelo) απέσπασε τρία σημαντικά βραβεία: Gold Winner 2024 Best Avant Garde Collection, Gold Winner 2024 Cypriote Hairdresser of the Year και Bronze Winner 2024 Hairdresser of the Year.

Πριν από την απονομή, πραγματοποιήθηκε live show κομμωτικής, όπου ο Mangelo παρουσίασε το δικό του εντυπωσιακό show, αποσπώντας την προσοχή και το θερμό χειροκρότημα για τις δημιουργίες του και την ευφάνταστη παρουσίασή του.

«Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη, ενθουσιασμό και χαρά για την τιμή που μου έχει κάνει η Estetica Hellas να με βραβεύσει με τρία βραβεία. Η αγάπη μου για την κομμωτική και τη δημιουργία είναι η καθημερινή μου έμπνευση και ώθηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, την οικογένειά μου, την Estetica Hellas καθώς και την @wellaprocy και την A.J Vouroς που είναι πάντα δίπλα μου».

Hot this week

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Η μπασκετική κοινότητα θρηνεί τον χαμό του προπονητή και μέντορα των παιδιών

Ο Γιώργος Φαίδωνος υπήρξε ένας νέος προπονητής που άφησε...

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Μαθητής κτύπησε στην κοιλιά καθηγήτρια του στη Λάρνακα

Στη Λάρνακα καταγράφηκε περιστατικό βίας σε γυμνάσιο, όταν μαθητής...

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΓΙΑ:… μόνο για το Δημόσιο-Αντιδράσεις μερίδας εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, ημέρα της κηδείας του πρώην...

ΝΥΧΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ: Eφτά πρόσωπα με χειροπέδες και οχήματα εκτός κυκλοφορίας

Με ξεκάθαρο μήνυμα ότι η παρανομία δεν θα περάσει,...

ΚΑΙΡΟΣ: Από την Κυριακή… μπουφάν και κασκόλ

Από την Κυριακή και μετά, οι θερμοκρασίες πέφτουν ακόμη...

Topics

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Μαθητής κτύπησε στην κοιλιά καθηγήτρια του στη Λάρνακα

Στη Λάρνακα καταγράφηκε περιστατικό βίας σε γυμνάσιο, όταν μαθητής...

ΝΥΧΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ: Eφτά πρόσωπα με χειροπέδες και οχήματα εκτός κυκλοφορίας

Με ξεκάθαρο μήνυμα ότι η παρανομία δεν θα περάσει,...

ΚΑΙΡΟΣ: Από την Κυριακή… μπουφάν και κασκόλ

Από την Κυριακή και μετά, οι θερμοκρασίες πέφτουν ακόμη...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το θαύμα στο μνημόσυνο του †Θανάση Νικολάου

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό που δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ στο...

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Έκλεισαν τα κινητά σε 5 εκατ. εφήβους – Στην Κύπρο «σίγησαν» στις σχολικές αίθουσες

Στην Αυστραλία, περίπου 5 εκατομμύρια λογαριασμοί εφήβων έχουν ήδη...

Related Articles

Popular Categories