21.9 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΑΣ

-

Με την πάροδο του χρόνου συνειδητοποιείς ότι η ψυχολογική σου ηρεμία, αυξάνεται, καθώς μειώνεις τον αριθμό προσώπων που εισέρχεται στη ζωή σου. Ενδιαφέρον έως και συναρπαστικό να κάνεις πράξη αυτό που μόλις διάβασα. Γιατί, εάν το καλοσκεφτείς το καλύτερο είναι να έχεις λίγους και εκλεκτούς φίλους και όχι πολλούς κόλακες που σε περιτριγυρίζουν και με την πρώτη δυσκολία, φεύγουν και χάνονται.

Αλήθεια, είναι σπάνιο να μπορείς να κρατήσεις μια φιλία χωρίς να αισθάνεσαι το μέγεθος της ευθύνης που έχεις για τον άλλο. Δεν είναι ότι κουβαλάς πάνω σου ως βάρος το συγκεκριμένο άτομο αλλά είναι η ευθύνη που νιώθεις ότι ο άλλος απέναντι σου, σου δείχνει πόσο σε εκτιμά και σέβεται ανοίγοντας πολλές φορές την καρδιά του. Και αυτό είναι το «βάρος» που κουβαλάς,  ότι ένας άνθρωπος επίλεξε να σε εμπιστευθεί.  Όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται έστω και τυχαία και βαδίζουν το δρόμο της ζωής μαζί πάνω σε φιλικό επίπεδο, σε κάποια φάση χαίρονται μαζί όλες τις διαδρομές που διανύουν, έχουν κοινή πορεία και ενδεχομένως να έχουν τους ίδιους στόχους και ιδανικά.

Για αυτό είναι πολύτιμη η φιλία σε οποιονδήποτε φύλο ή ηλικία. Δεν έχει σχέση εάν δεν έχουν τις ίδιες αντιλήψεις για την ζωή μπορεί όμως να έχουν την ίδια ηθική και δημιουργικές ιδέες. Όμως, δυστυχώς όσο κι’ να θέλουμε να πιστέψουμε ότι ένας άντρας και μια γυναίκα μπορεί να είναι απλοί φίλοι και να μοιράζονται τα μυστικά τους, εντούτοις αυτό δεν μπορεί να γίνει στο μέγιστο βαθμό. Ένας από τους δύο θα αγαπά και θα εκτιμά περισσότερο τον άλλο αλλά δεν τολμά να το πει για τους δικούς του ρόλους.

Δεν μπορεί και είναι κάπως παράλογο να εκμυστηρεύεσαι τα πιο βαθιά σου μυστικά σε ένα άτομο που ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερο από σένα να έχει ζήσει ήδη την ζωή του αποκτώντας διάφορες εμπειρίες και να του μιλάς είτε για κάτι που σε ενοχλεί, είτε αυτό αφορά την εμφάνισή σου, είτε μια αγάπη σου είτε ακόμη για το γάμο σου επί καθημερινής βάσεως. Να λέτε καληνύχτα ή καλημέρα και να έχετε μια καθημερινή τριβή, να ξέρει τι κάθε κίνηση σου και αυτό να ονομάζεται απλά μια φιλική σχέση.

Η σχέση ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα μπορεί να γίνει φιλική μόνο όταν ο άλλος δεν εισέρχεται στην ζωή σου επί καθημερινής βάσεως. Όταν, δεν ξέρει τα πάντα για σένα και έχει κρατηθεί μια απόσταση πέρα από τα προσωπικά σου. Μόνο έτσι κρατείται μια φιλία όταν δεν υπάρχουν ουσιαστικά αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Γιατί, ναι υπάρχει η φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών αλλά μόνο αυτή που ουσιαστικά δεν εμπεριέχει έρωτα και πάθος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: