21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: H επίσκεψη του στο μουσικοσυνθέτη Στέλιο Πισή για τα 48α...

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: H επίσκεψη του στο μουσικοσυνθέτη Στέλιο Πισή για τα 48α γενέθλιά του-«Ένα από τα πιο όμορφα κινηματογραφικά κομμάτια…»(Φώτο-Βίντεο)

-

Με αφορμή τα γενέθλια του σημαντικού Κύπριου μουσικοσυνθέτη Στέλιου Πισή, ο συνάδελφός του Κώστας Κακογιάννης πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη επίσκεψη, η οποία όχι μόνο γέμισε τον χώρο με συναισθήματα.

Παρά την ταλαιπωρία με την υγεία του, ο Στέλιος συνεχίζει να εμπνέει, δείχνοντας πως η τέχνη δεν γνωρίζει όρια. Αφού έσβησαν τα κεράκια και αντάλλαξαν τα νέα τους, ο Στέλιος Πισής, μοιράστηκε τη νέα του σύνθεση, ένα κινηματογραφικό κομμάτι που ο Κακογιάννης χαρακτήρισε ως «μία από τις πιο μελωδικές και άρτια ενορχηστρωμένες δημιουργίες που έχει ακούσει ποτέ». Αυτή η σύνθεση μαρτυρά το ταλέντο του Στέλιου ως καλλιτέχνη, καταφέρνοντας να συνδυάσει συναίσθημα και τεχνική με έναν μαγευτικό τρόπο.

Παρά τις δυσκολίες της υγείας, η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη θετική ενέργεια. Ο Στέλιος και η μητέρα του, Αγλαΐα Πισή, δεν σταματούσαν να ευχαριστούν τον Θεό για όσα έχουν, με το σταθερό τους μήνυμα να είναι το «Δόξα Σοι ο Θεός», εμπνέοντας όσους βρίσκονται μαζί τους.

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ “Στέλιος /Υπέρβαση” τα γυρίσματα του οποίου έγιναν πριν ακριβώς 20 χρόνια.

Ο Κώστας Κακογιάννης, φεύγοντας, δήλωσε πως αισθάνθηκε γεμάτος φως και δύναμη από την επίσκεψη αυτή, αντλώντας σοφία τόσο από τον Στέλιο όσο και από την μητέρα του, που αποτελεί σύμβολο υπομονής και πίστης.

Να σημειωθεί, ότι η καλλιτεχνική διαδρομή του Στέλιου Πισσή, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζει να ακμάζει, αφήνοντας ένα μοναδικό αποτύπωμα στην κυπριακή μουσική σκηνή και όχι μόνο.

«Μεν σας ξεγελούν οι τραχουράτες βουκκούες τζαι τα μαύρα μαλιά του. Ο Στέλιος μας κλείνει σήμερα τα 48!! Αφού σβήσαμε τα κεράκια και είπαμε τα νέα μας, μοιράστηκε μαζί μας τη νέα του σύνθεση. Ένα από τα πιο όμορφα κινηματογραφικά κομμάτια που έχω ακούσει ποτέ μου και σίγουρα ή πιο ώριμη, πλημμυρισμένη από μελωδία με κορυφαία ενορχήστρωση σύνθεση του. Παρ’ όλα τα προβλήματα και την ταλαιπωρία με την υγεία το μόνο που ακούγαμε από αυτόν και την μητέρα του ήταν το «Δόξα Σοι ο Θεός». Φύγαμε γεμάτοι φως και ενέργεια από τη σοφία του ίδιου και της ηρωίδας μαμάς του, της Αγλαΐας Πισή»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...