21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΡΙΑΚΗ ΦΡΙΞΟΥ ΜΙΧΑΗΛ: «Η μπλε Πεταλούδα που ονομάζεται Υδροκεφαλία» - Το παραμυθάκι...

ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΡΙΞΟΥ ΜΙΧΑΗΛ: «Η μπλε Πεταλούδα που ονομάζεται Υδροκεφαλία» – Το παραμυθάκι της μητέρας της Μαρίας Αυξέντιας με τα πολλαπλά μηνύματα

-

Με στόχο να αφυπνίσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία, η μητέρα της Μαρίας Αυξέντιας, Κυριακή Φρίξου Μιχαήλ, αποφάσισε να συγγράψει το παραμυθάκι με τον τίτλο «Η μπλε Πεταλούδα που ονομάζεται Υδροκεφαλία». Πρόκειται για μια τρυφερή και συγκινητική ιστορία, η οποία προέρχεται από τις προσωπικές εμπειρίες της Μαρίας Αυξέντιας.

Η αφήγηση της ιστορίας έχει ως στόχο να προωθήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υδροκεφαλία. Η χρήση της μπλε πεταλούδας ως σύμβολο της ελπίδας, της μεταμόρφωσης και της ανθεκτικότητας, σε συνδυασμό με το μπλε χρώμα που παραπέμπει στο νερό (και κατ’ επέκταση στην υδροκεφαλία), δημιουργεί ένα ισχυρό μήνυμα.

Η ιστορία αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς και τα παιδιά με υδροκεφαλία, καθώς και στις προκαταλήψεις και τις παρεξηγήσεις που υπάρχουν στην κοινωνία. Παρά τις προκλήσεις, η αφήγηση τονίζει την αγάπη, τη δύναμη και την αφοσίωση των γονέων που μάχονται για το καλό των παιδιών τους.

Το παραμυθάκι αυτό μπορεί να εμπνεύσει και να υποστηρίξει πολλές οικογένειες που βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις, προσφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης. Επίσης, μπορεί να συμβάλει στη διάδοση της κατανόησης και της αποδοχής της διαφορετικότητας στην κοινωνία μας. Στο βιβλίο περιέχονται δραστηριότητες ενώ η εικονογράφηση είναι της Μαρίας Προδρόμου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...