21.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΟΙΛΑΝΙ: Σκύλος κυκλοφορεί με το κεφάλι του να είναι εγκλωβισμένο σε δοχείο-Κινητοποίηση...

ΚΟΙΛΑΝΙ: Σκύλος κυκλοφορεί με το κεφάλι του να είναι εγκλωβισμένο σε δοχείο-Κινητοποίηση από εθελοντές και από την Υπουργό Γεωργίας-Κάθε λεπτό που περνά κινδυνεύει η ζωή του

-

Την ανάγκη να διασωθεί ο σκύλος που κυκλοφορεί με ένα δοχείο στο κεφάλι, χωρίς να μπορεί να απεγκλωβιστεί με αποτέλεσμα να παλεύει με τη ζωή του, επισήμανε ο εθελοντής Νεόφυτος Νεοφύτου. Αυτή την ώρα υπάρχει κινητοποίηση από πολλούς εθελοντές ενώ έχει ενημερωθεί για το θέμα και η Υπουργός Γεωργίας.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, ο εθελοντής μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Με αγάπη Χριστιάνα διευκρινίζοντας ότι ο σκύλος ακόμη περιφέρεται στην κοινότητα, χωρίς να μπορέσουν ακόμη οι εθελοντές να τον πιάσουν. Αυτό το περιστατικό φανερώνει, όπως διευκρίνισε την αδυναμία του συστήματος να μπορέσει να πιάσει έναν σκύλο.

Ο Νεόφυτος Νεοφύτου, επισήμανε την ανάγκη υπάρχουν βελάκια με αναισθητικό, τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο για έκτακτες περιπτώσεις. Για τη χρήση τους χρειάζεται ειδική άδεια από την Αστυνομία και τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν μόνο κτηνίατροι. Να διευκρινιστεί ότι ένας ιδιώτης κτηνίατρος στην Πάφο διαθέτει τα εν λόγω βελάκια σε όλη την Κύπρο.

Από τη πλευρά της, η Χριστιάνα Αριστοτέλους επισήμανε την ανάγκη να σωθεί το σκυλάκι, το οποίο εδώ και ώρες βρίσκεται εγκλωβισμένο σε ένα δοχείο και κάθε λεπτό που περνά είναι κρίσιμο για τη ζωή του.Λίγο πριν κλείσει η εκπομπή οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έχουν κινητοποιηθεί όλοι, η Αστυνομία των Ζώων αλλά και η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου ώστε να εξευρεθεί το όπλο με τα βελάκια, ώστε να πιάσουν ο σκύλος με στόχο να σωθεί η ζωή του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...