ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Noσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο-Κρεμάστηκε με τους επιδέσμους

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής την οποία σκότωσε έξω από τον αστυνομικό σταθμό Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα.

Ο 39χρονος δράστης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους που είχαν βάλει οι γιατροί για τα δικά του τραύματα μετά τη δολοφονία της Κυριακής. Στο λαιμό του έφερε σημάδια που παρέπεμπαν σε αυτοχειρία. Σημειώνεται δε ότι αμέσως έγιναν προσπάθειες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης –ΚΑΡΠΑ-, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών και στην συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο όπου εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο δράστης είχε μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

Πηγή: in.gr

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο αντίθετο ρεύμα οχήματος στον αυτοκινητόδρομο– Η στιγμή που επιστρέφει στην έξοδο Κοκκινοτριμιθιάς (Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε αργά το βράδυ της...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: 10 νεκροί, 18 αγνοούμενοι – Πάνω από 200 καταθέσεις και νέα ερωτήματα για τους ελέγχους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την πολύνεκρη τραγωδία...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φορτηγό με τσιμεντένιους σωλήνες επιχειρεί επικίνδυνο ελιγμό – «Ήταν ασφαλισμένο το φορτίο;»

Ερωτήματα προκαλεί η εικόνα του βαρέως φορτηγού, καθώς από...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ: Από τον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας στην κορυφή της Αμερικής – Η μεγάλη τιμητική διάκριση στη Νέα Υόρκη

Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στον Σταύρο Α....

Topics

ΠΥΚΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καθυστερήσεις στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού

Εικόνα έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης καταγράφεται στους δρόμους της Κύπρου,...

ΕΤΕΑ: «Σήμερα θα τη βρούμε» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση όσων έψαχναν για 8 ημέρες την 75χρονη Τούλλα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετούν την 75χρονη Ερατώ Αθανασίου,...

Related Articles

Popular Categories