20.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Φεστιβάλ Nicosia Erasmus+-Μέχρι πότε πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Φεστιβάλ Nicosia Erasmus+-Μέχρι πότε πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους οι ενδιαφερόμενοι

-

Ο Δήμος Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Δια Βίου Μάθησης, διοργανώνει το Φεστιβάλ Nicosia Erasmus+ και οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στη Λεωφόρο Μακαρίου από τις 11:00 έως τις 19:00, και προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς που ασχολούνται με το πρόγραμμα Erasmus+.

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, νέους, μαθητές και εθελοντές, με σκοπό να προβάλλουν το έργο και τις δεξιότητές τους μέσω δραστηριοτήτων όπως σεμινάρια, παιχνίδια, εκθέσεις και παρουσιάσεις. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μουσική, χορούς και ψυχαγωγικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα, όλες οι δράσεις θα προβληθούν από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Λευκωσίας και τα ΜΜΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέσω email στο [email protected] μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με την κα Κατερίνα Τσίκκου στο τηλέφωνο 22797696 ή στο email [email protected].

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: