ΑΝΝΑ ΤΣΑΛΑΓΚΑ: Τρισδιάστατα χειροποίητα δώρα τέχνης με την υπογραφή της καλλιτέχνιδας

Η Άννα Τσαλάγκα αποτυπώνει την ευτυχισμένη πλευρά της καθημερινότητας, αντλώντας έμπνευση από αντικείμενα, καταστάσεις και συναισθήματα που την περιβάλλουν.

Η Artion Galleries παρουσιάζει τα νέα τρισδιάστατα χειροποίητα δώρα τέχνης της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας Άννας Τσαλάγκα. Με έντονα χρώματα, ποπ αισθητική και χιουμοριστική διάθεση.

Η θεματολογία της πηγάζει από αντικείμενα, καταστάσεις και συναισθήματα της καθημερινότητας καθώς και από το περιβάλλον που την περιβάλλει και ενισχύει την παιχνιδιάρικη διάθεση, την ευφορία και τη θετική της ενέργεια.

Στη γκαλερί μπορείτε να βρείτε τα αποκλειστικά χειροποίητα δώρα της ‘Αννας Τσαλάγκα σε διάφορα plexiglass μεγέθη: 15 εκ Χ15 εκ, 25 εκ Χ 25 εκ, 30 εκ Χ 30 εκ και 40 εκ Χ 40 εκ. Υπάρχει η δυνατότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ετοιμάζονται custom made παραγγελίες χειροποίητων δώρων για γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια, αποφοιτήσεις.

Η Άννα Τσαλάγκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Η δουλειά της έχει εκτεθεί σε πολλές γκαλερί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος από το 2005. Η καλλιτεχνική πρακτική της Άννας βασίζεται κυρίως στην επανάληψη ορισμένων μοτίβων σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Δημιουργεί οπτικές εικόνες στις οποίες το θέμα εμφανίζεται ξανά και ξανά σε διαφορετικά επίπεδα, δημιουργώντας έτσι μια τρισδιάστατη εικόνα σε μια επίπεδη επιφάνεια. Χρησιμοποιεί χοντρό χαρτί, ακρυλικό χρώμα, λαδοπαστέλ, φύλλα χρυσού και ασημιού και μαρκαδόρους, κόβει και κολλά επιδέξια τα μοτίβα της και δημιουργεί έργα που αποκτούν μωσαϊκό χαρακτήρα και τρισδιάστατη ποιότητα.

Artion Galleries: Διεθνής γκαλερί, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας.
Location: Γενεύη, Βενετία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Μύκονο, Λευκωσία.
Artion Galleries | Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου Γ ́67, Λευκωσία 1070
Appoitment: Για ραντεβού μπορείς να επικοινωνήσεις στο 22 314 773.
Εmail: [email protected] | [email protected]

Hot this week

ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Παραιτήθηκε ο Πάνος Κανελλόπουλος – Νέος πονοκέφαλος στο Δ.Σ.

Οι διαφωνίες που προέκυψαν γύρω από τη διαδικασία πλήρωσης...

Ο Ντίνος Λευκαρίτης ανακηρύχθηκε «Man of the Year 2025» στην κατηγορία «Επιχειρηματίας»

Την κορυφαία διάκριση απέσπασε ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος (CEO)...

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Cyprus Coastal Regatta 2026

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη Cyprus Coastal Regatta...

Το MINI Countryman E με πάνω από 500 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία

Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα MINI Countryman E και MINI...

Topics

Ο Ντίνος Λευκαρίτης ανακηρύχθηκε «Man of the Year 2025» στην κατηγορία «Επιχειρηματίας»

Την κορυφαία διάκριση απέσπασε ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος (CEO)...

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Cyprus Coastal Regatta 2026

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη Cyprus Coastal Regatta...

Το MINI Countryman E με πάνω από 500 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία

Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα MINI Countryman E και MINI...

ΓΕΣΥ: Έρευνα για φερόμενη απάτη με ιατρικά αναλώσιμα – Πρόστιμο και παρέμβαση Αστυνομίας

Υπό διερεύνηση από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας βρίσκεται πιθανή...

2026 Met Gala: Η απόλυτη προετοιμασία δέρματος για το Red Carpet από Augustinus Bader

Ο Augustinus Bader, το πολυβραβευμένο brand υψηλής απόδοσης για...

Related Articles

Popular Categories