21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΔΕΣΠΩ-ΛΕΥΤΕΡΗΣ: Ένας γάμος που θα μείνει αξέχαστος - Στενές φίλες της Στάλω...

ΔΕΣΠΩ-ΛΕΥΤΕΡΗΣ: Ένας γάμος που θα μείνει αξέχαστος – Στενές φίλες της Στάλω Ηλία πέρασαν αξέχαστα συνδυάζοντας κομψότητα και στιλ-(Φώτο-Βίντεο)

-

Ο γάμος της Δέσπως Ηλία και του Λευτέρη, που τελέστηκε στο ξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο Island Athens Riviera, άφησε ανεξίτηλες εντυπώσεις τόσο στους παρευρισκόμενους όσο και στα social media, με μαγευτικό φωτογραφικό υλικό που ανάρτησαν το ζευγάρι και οι καλεσμένοι.

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ η όλη ατμόσφαιρα χαρακτηρίστηκε από κομψότητα και χαλαρότητα, σε απόλυτη αρμονία με το παραμυθένιο σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Η νύχτα πριν τον γάμο περιλάμβανε ένα ξέφρενο πάρτι με στενούς φίλους και συγγενείς από Κύπρο και εξωτερικό, που κράτησε μέχρι πρωίας. Το Island Athens Riviera, ένα από τα πιο elegant σημεία για γάμους στην Ελλάδα, αποτέλεσε το ιδανικό μέρος για αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Το ζευγάρι, με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και την βοήθεια της νύφης, Στάλως Ηλία δημιούργησε μια εμπειρία μακριά από τους συνηθισμένους γάμους, με άψογη διακόσμηση και μια χαλαρή αλλά ταυτόχρονα chic ατμόσφαιρα που απογείωσε το γεγονός.

Το πάρτι που ακολούθησε μετά την τελετή χαρακτηρίστηκε ως απόλυτη επιτυχία, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τη διασκέδαση σε ένα τέλεια διακοσμημένο σκηνικό. Ανάμεσα στους καλεσμένους, ξεχώρισαν επιφανείς προσωπικότητες όπως ο Μάριος Καρογιάν με τη σύζυγό του Ροτίκα, η Κάρλα Καλαϊτζιάν, η Μαρίτα Βασιλείου, η Έλενα Αποστόλου, η Στέλλα Γεωργιάδου, η Κασσάνδρα Χρήστου, και ο Δημήτρης Γαβαλάς, που τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι.

Άψογα επιμελημένες με υπέροχες δημιουργίες ήταν και οι καλεσμένες

Η Κάρλα Καλαϊτζιάν με τον σύζυγο της, Κύπρο Χρίστου

Η Στάλω Ηλία και ο σύζυγος της, Άντρο

Η Στάλω Ηλία με την κόρη της, Δέσπω

Οι γονείς της Στάλω Ηλία μαζί με τον άντρα της και τον γιο της

Η Έλενα Αποστόλου

Η νύφη με τους γονείς της

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...