21.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Η συνεργασία τους επεκτάθηκε και στο χώρο της παρουσίασης...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Η συνεργασία τους επεκτάθηκε και στο χώρο της παρουσίασης (Φώτο)

-

Μια συγκινητική βραδιά παρουσίασαν η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα στο Ammos Beach Bar στην Λάρνακα, η οποία ήταν αφιερωμένη σε τέσσερις γυναίκες της Λάρνακας οι οποίες πριν από 25 χρόνια αποφάσισαν να μοιραστούν τα βιώματα και τις εμπειρίες τους με ανθρώπους που βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις.

Στο δείπνο παρακάθισαν γνωστά πρόσωπα του τόπου μας ανάμεσα τους και η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, πολλοί βουλευτές αλλά και αξιωματούχοι του κράτους οι οποίοι δοκίμασαν το μενού της βραδιάς το οποίο επιμελήθηκε ειδικά ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Οι δύο παρουσιάστριες με άψογη επαγγελματικότητα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους παρευρισκόμενους. Να επισημάνουμε, ότι το τελευταίο διάστημα οι δύο τους έχουν μια συνεργασία που επεκτείνεται εκτός στην παρουσίαση αλλά και στο χώρο της ομορφιάς, αφού διδάσκουν στην σχολή Model One – Modelling school & Agency, έχοντας μαθήτριες από την ηλικία των 5 χρόνων και άνω.

Με την πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.
Οι δύο τους έχουν μια άψογη συνεργασία στο χώρο της ομορφιάς και της καλαισθησίας

Οι δημιουργίες των δύο παρουσιαστριών ήταν από την She Bourique. Το μακιγιάζ της Γιώτας Κουφαλίδου επιμελήθηκε η Ilona Garamvolgyi

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: