26.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗ: H Kύπρια σοπράνο στο Προεδρικό για τα παιδιά με καρκίνο-«Vincero»...

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗ: H Kύπρια σοπράνο στο Προεδρικό για τα παιδιά με καρκίνο-«Vincero» σημαίνει θα νικήσω

-

H Κύπρια σοπράνο Γεωργία Πολυνείκη θα εμφανιστεί στο Προεδρικό Μέγαρο σε μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Vincero».

Η Φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, στις 20.00 στο Προεδρικό Μέγαρο υπό την αιγίδα της Φιλίππας Καρσερά-Χριστοδουλίδη, Υψηλής Προστάτιδας του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Η σοπράνο θα παρουσιάσει Κλασικές Άριες γνωστές στο κοινό και δικές της συνθέσεις σε style crossover classical songs. Τη σοπράνο θα συνοδεύσουν οι μουσικοί: Έλενα Μιτέλλα στο πιάνο, Δημήτρης Γιασεμίδης στο φλάουτο, Χαράλαμπος Χαραλάμπους στο βιολί και Αγγελίνα Κωνσταντίνου στο τσέλο. Είσοδος 10 ευρώ.

Η επιλογή του τίτλου «Vincero», που σημαίνει «Θα νικήσω», συμβολίζει τη δύναμη της ψυχής και την αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους στον καθημερινό τους αγώνα με τον καρκίνο. Η ερμηνεία της Γεωργίας Πολυνείκη, μιας σοπράνο που έχει εκπροσωπήσει επάξια την Κύπρο σε διεθνείς σκηνές, θα προσφέρει μια βραδιά υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, συνδυάζοντας την ομορφιά της μουσικής με τον ιερό σκοπό της εκδήλωσης.

Για εισιτήρια SoldOuttickets

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...