20.1 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΕΛΙΠΕ-ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΛΕΤΙΘΙΑ: Yποδέχτηκαν τους πρωταθλητές του Euro 2024 στο παλάτι- (Φώτο)

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΕΛΙΠΕ-ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΛΕΤΙΘΙΑ: Yποδέχτηκαν τους πρωταθλητές του Euro 2024 στο παλάτι- (Φώτο)

-

Μετά την επική ανατροπή στη Γερμανία, όπου η Ισπανική Εθνική Ομάδα κέρδισε το Euro 2-1 εναντίον της Εθνικής Ομάδας της Αγγλίας, ο Βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε, και η Βασίλισσα Λετίθια πραγματοποίησαν μια γιορτή υποδοχής για την νικήτρια ομάδα.

Το Βασιλικό ζεύγος, μαζί με τις κόρες τους, την Πριγκίπισσα Λεονόρα της Αστούριας και την Ινφάντα Σοφία, υποδέχτηκαν τους παίκτες στο παλάτι Zarzuela της Ισπανίας. Οι δύο κόρες του βασιλικού ζεύγους, Ελεονώρα και Σοφία, φορούσαν μάλιστα φανέλες της εθνικής ομάδας με το Νο 10 στην πλάτη.

Να θυμίσουμε ότι ο Βασιλιάς Φελίπε και η Σοφία φορούσαν την φανέλα με το χρώμα της ομάδας και είχαν παρακολουθήσει τον αγώνα από τη VIP θύρα του Ολυμπιακού Σταδίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή είναι η ιστορική τέταρτη νίκη της Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Όλα τα μέλη της αποστολής (παίκτες και τεχνικό επιτελείο), συνοδευόμενοι από την Υπουργό Αθλητισμού της Ισπανίας, Πιλάρ Αλεγκρία και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Πέδρο Ρότσα, έκαναν χειραψία με την βασιλική οικογένεια, ενώ ο αρχηγός Άλβαρο Μοράτα έκανε δώρο στον Βασιλιά Φίλιππο μία φανέλα της Ισπανίας με το νούμερο “4”, που έγραφε “Βασιλιάδες της Ευρώπης”.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...