ΚΑΙΡΟΣ: Στο ίδιο έργο θεατής-Ψηλή θερμοκρασία, άνεμοι, βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

Σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τόπους θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση.

Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα, δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά στα νότια και στα ανατολικά παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νοτιοδυτικά και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα παράλια θα παρατηρούνται κατά τόπους παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως σε περιοχές στο εσωτερικό αλλά και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός στις πλείστες περιοχές του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε περιοχές στα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή, ενώ στις πλείστες περιοχές του νησιού ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα αναπτύσσονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ωστόσο σταδιακά μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται να σημειώσει άνοδο, για να συνεχίσει έτσι να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: Μια πτώση στάθηκε μοιραία για την 75χρονη σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου

Μια μοιραία στιγμή ήταν αρκετή για να γραφτεί η...

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2026: Κατέβηκαν αφίσες και πανό υποψηφίων – Εντοπίστηκαν παρατυπίες πριν ανοίξουν οι κάλπες

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε και επίσημα η προεκλογική...

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά ο Κύπριος ιστιοπλόος

Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε ξανά ο Παύλος Κοντίδης,...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ – Γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από μπαλκόνι

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό, όταν...

VIRAL: Χάος σε αποφοίτηση νηπιαγωγείου στις ΗΠΑ – Άγριος καβγάς για… θέσεις καθισμάτων-(Βίντεο)

Σκηνές απίστευτης έντασης εκτυλίχθηκαν σε καθολικό νηπιαγωγείο στο Οχάιο...

Topics

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά ο Κύπριος ιστιοπλόος

Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε ξανά ο Παύλος Κοντίδης,...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ – Γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από μπαλκόνι

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό, όταν...

VIRAL: Χάος σε αποφοίτηση νηπιαγωγείου στις ΗΠΑ – Άγριος καβγάς για… θέσεις καθισμάτων-(Βίντεο)

Σκηνές απίστευτης έντασης εκτυλίχθηκαν σε καθολικό νηπιαγωγείο στο Οχάιο...

ΚITΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για ισχυρές καταιγίδες το Σάββατο

Κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες το Σάββατο εξέδωσε...

ΤΡΕΧΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Φωτιά στη Μακεδονίτισσα και σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές

Σε κατάσταση αυξημένης κινητοποίησης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής...

Related Articles

Popular Categories