ΑRT FROM ANGELS: Μια εναλλακτική, πρωτότυπη έκθεση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα-Με τον Δώρο Παναγίδη και άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ο Δώρος Παναγίδης ζωντανεύει την εναλλακτική έκθεση τέχνης Art from Angels, παρουσιάζοντας εκθέματα καλλιτεχνών και συλλεκτών και δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς.

Η έκθεση Art from Angels ανοίγει τις πόρτες της την Κυριακή 27 Απριλίου, από τις 3:00 μ.μ. μέχρι τις 9:00 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, στη Λευκωσία, και φιλοξενεί μια πλούσια θεματολογία που εντυπωσιάζει. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν σπάνιους ημιπολύτιμους λίθους και πετρώματα της Κύπρου, θα θαυμάσουν χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές χώρου φτιαγμένα από ημιπολύτιμους λίθους, ενώ θα μπορούν να εξερευνήσουν ατσάλινα και ασημένια κοσμήματα μοναδικής αισθητικής.

Η έκθεση παρουσιάζει επίσης σκαλιστά μαρμάρινα προσωπεία, χειροποίητους καθρέφτες με ξεχωριστό χαρακτήρα, ξύλινες δημιουργίες και καλλιτεχνικά φωτιστικά. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τραπέζια με υγρό γυαλί, πίνακες ζωγραφικής, αλλά και αντίκες και ιστορικά αντικείμενα που κουβαλούν τη δική τους ιστορία. Μεταξύ των καλλιτεχνών θα συμμετέχει και ο πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Συνδέσμου, Ηρακλής Μαυρομμάτης με δικές του ιδιαίτερες δημιουργίες. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα Ελπίδα για παιδιά με καρκίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7000 9008.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ: Ποια κινδυνεύουν περισσότερο το Καλοκαίρι;

Οι υψηλές θερμοκρασίες της θερινής περιόδου δεν αποτελούν κίνδυνο...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε εξέλιξη το κλάδεμα των ιστορικών φοινίκων στην παραλία των Φοινικούδων- (Φώτο)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες κλαδέματος...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ: Τα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους και οι δηλώσεις των ειδικών

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Κύπρο κατά τους...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ: Ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμο της ελευθερίας

Από τα 27 χρόνια στη φυλακή μέχρι την Προεδρία...

Topics

ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ: Ποια κινδυνεύουν περισσότερο το Καλοκαίρι;

Οι υψηλές θερμοκρασίες της θερινής περιόδου δεν αποτελούν κίνδυνο...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε εξέλιξη το κλάδεμα των ιστορικών φοινίκων στην παραλία των Φοινικούδων- (Φώτο)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες κλαδέματος...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ο Κύπριος σχεδιαστής που ταξιδεύει την κυπριακή δημιουργία στην Indonesia Fashion Week 2026

Ο Κύπριος σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης συμμετέχει στην Indonesia Fashion...

Related Articles

Popular Categories