ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Η ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΕΙΡΑ «8 ΛΕΞΕΙΣ» ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ-ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, έφτασαν στο τέλος τους, με το τελευταίο επεισόδιο να γυρίζεται χθες Πέμπτη 8 Απριλίου. Η δημοφιλή σειρά που κράτησε σε εγρήγορση τους τηλεθεατές και τους χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές. Οι ηθοποιοί με μια γλυκόπικρη γεύση αποχαιρέτησαν ο κάθε ένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο όλους όσοι συμμετείχαν στην σειρά με την υπόσχεση ότι σύντομα θα ξαναβρεθούν.

Ένα παράξενο κλίμα επικρατούσε στα παρασκήνια της σειράς με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς, συντελεστές και όσους έδωσαν όλο τους, το είναι, ώστε η σειρά να πετύχει το ακατόρθωτο. Τον Μάιο του 2019 οι τρεις δημιουργοί, Βάνα Δημητρίου, Ανδρέας Γεωργίου και  Κούλλης Νικολάου, έβγαλαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους έγινε γνωστό πως οι 8 Λέξεις αγοράστηκαν και πρόκειται να προβληθούν από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ στην Ελλάδα και τον τηλεοπτικό σταθμό Αλφα Κύπρου. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου του 2019 και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021.

Σύμφωνα με τον συμπατριώτη μας, Ανδρέα Γεωργίου η σειρά για τους τηλεθεατές τελειώνει τον Ιούνιο. «Θα λέμε «8 Λέξεις» μέχρι τον Ιούνιο και αμέσως μετά, η νέα μας σειρά «Η γη της Ελιάς» της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγο».

Hot this week

ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ: Ποια κινδυνεύουν περισσότερο το Καλοκαίρι;

Οι υψηλές θερμοκρασίες της θερινής περιόδου δεν αποτελούν κίνδυνο...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε εξέλιξη το κλάδεμα των ιστορικών φοινίκων στην παραλία των Φοινικούδων- (Φώτο)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες κλαδέματος...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ: Τα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους και οι δηλώσεις των ειδικών

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Κύπρο κατά τους...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ: Ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμο της ελευθερίας

Από τα 27 χρόνια στη φυλακή μέχρι την Προεδρία...

Topics

ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ: Ποια κινδυνεύουν περισσότερο το Καλοκαίρι;

Οι υψηλές θερμοκρασίες της θερινής περιόδου δεν αποτελούν κίνδυνο...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε εξέλιξη το κλάδεμα των ιστορικών φοινίκων στην παραλία των Φοινικούδων- (Φώτο)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες κλαδέματος...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ο Κύπριος σχεδιαστής που ταξιδεύει την κυπριακή δημιουργία στην Indonesia Fashion Week 2026

Ο Κύπριος σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης συμμετέχει στην Indonesia Fashion...

Related Articles

Popular Categories