ΑμεΑ ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ: Βραβεύθηκαν από το ΘΟΚ με το βραβείο Συνόλου-(Φώτο)

Με το βραβείο συνόλου από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου βραβεύθηκε το Κέντρο ΑμεΑ Άγιος Λάζαρος στο 36ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου για τη συμμετοχή τους στην θεατρική παράσταση των εξυπηρετούμενων ατόμων του Κέντρου.

Η παράσταση που βραβεύτηκε τιτλοφορείται «Στη Γειτονιά του Μίκη Θεοδωράκη» και το βραβείο έλαβε ο Μαρίνος Κυριάκου, ο οποίος είναι εξυπηρετούμενο άτομο του Κέντρου ΑμεΑ Άγιος Λάζαρος. Στην παράσταση ο βραβευμένος παρέλαβε το βραβείο μέσα σε κλίμα συγκίνησης με τους υπεύθυνους εκπαιδευτές και συντελεστές της παράστασης, Κωνσταντίνο Κυρίσσαβα και Ρεβέκκα Παρασκευά.

Η τελετή απονομής των βραβείων του 36ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης του ΘΟΚ. Τα βραβεία απένειμαν οι Αντιγόνη Παπαφιλίππου-Πρόεδρος Δ.Σ. ΘΟΚ, Δημήτρης Καραγιάννης-Λογοτέχνης, Πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. ΘΟΚ, Φλωρεντία Σάββα-Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΘΟΚ και τα Μέλη Χριστίνα Μυλωνά Παρπαρίνου, Χρυσαίμιλη Ψηλογένη.

Hot this week

ΔΗΜΟΤΙΚΑ: Ξεκινούν χωρίς βιβλία – Έντονες αντιδράσεις από εκπαιδευτικούς

Προβληματισμό και αντιδράσεις προκαλεί η καθυστέρηση στην παράδοση σχολικών...

Νέες προσθήκες πανεπιστημιακών στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ενισχύεται το διδακτικό και ερευνητικό δυναμικό της Σχολής σε...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Καταδικάζω απερίφραστα» – Παρέμβαση για το όχημα στη ράμπα αναπήρων

Άμεση ήταν η αντίδραση της Προέδρου της Βουλής των...

Topics

ΔΗΜΟΤΙΚΑ: Ξεκινούν χωρίς βιβλία – Έντονες αντιδράσεις από εκπαιδευτικούς

Προβληματισμό και αντιδράσεις προκαλεί η καθυστέρηση στην παράδοση σχολικών...

Νέες προσθήκες πανεπιστημιακών στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ενισχύεται το διδακτικό και ερευνητικό δυναμικό της Σχολής σε...

ALLWYN CYPRUS 3×3 SERIES 2026: Η Allwyn βρίσκεται δίπλα σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού

Για έντεκα χρόνια, το Allwyn Cyprus 3x3 Series αποδεικνύει...

Related Articles

Popular Categories