fbpx
26.2 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Τήρησε την υπόσχεση της στην μικρή Ολυμπία και μετέβη στο...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Τήρησε την υπόσχεση της στην μικρή Ολυμπία και μετέβη στο Παιδοογκολογικό-Αναγκαία η οικονομική στήριξη των γονιών που μεταβαίνουν στο εξωτερικό

-

Την υπόσχεση που έδωσε την βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής των παιδιών της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου με τον τίτλο «Με μια χρυσή κορδέλα» που πραγματοποιήθηκε στο αίθριο της Βουλής και στη μικρή Ολυμπία και στα άλλα παιδιά, τήρησε ευλαβικά η Αννίτα Δημητρίου μαζί με τους συνάδελφους της.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου μαζί με τους συναδέλφους της Βουλευτές/τριες επισκέφτηκαν την Παιδοογκολογική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου με κύριο στόχο να ακούσουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους για τις ανάγκες τους. Όλοι τους, υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν αρωγός στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους ως νομοθετική εξουσία στον δικό τους αγώνα.

Μάλιστα, συζήτησαν το ζήτημα του διορισμού εκπαιδευτικών για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, το οποίο αναμένεται να επιλυθεί άμεσα και όχι τον Σεπτέμβριο, αλλά και άλλα ζητήματα όπως εκείνο του ψυχολόγου. Οι αντιπρόσωποι του λαού αναμένουν επίσης να εγκριθεί το κονδύλι για την οικονομική στήριξη των γονιών που μεταβαίνουν στο εξωτερικό με τα παιδιά τους και αναγκάζονται να αφήσουν πίσω τις δουλειές τους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...