ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ: Μύρισε Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές στην Κυπερούντα-Τελέστηκαν τα εγκαίνια

Μέσα σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη από Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές και διάθεση τελέστηκαν ψες βράδυ, 25 Νοεμβρίου 2023, τα εγκαίνια των Χριστουγεννιάτικων Χωριών 2023-2024 στην Κυπερούντα.

Τα εγκαίνια τέλεσαν η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Ειρήνη Πική και ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμή. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Υφυπουργείου Τουρισμού, μία καταξιωμένη εκδήλωση, μια  πετυχημένη διοργάνωση που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και καθίσταται πλέον θεσμός.

Ο Αγρός, η Δερύνεια, τα Λεύκαρα, ο Καλοπαναγιώτης, η Λαϊκή Γειτονιά και το Φικάρδου  έβαλαν  μαζί με την Κυπερούντα τα γιορτινά τους και διαχέουν χαρμόσυνα το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα,  περιμένοντας  ντόπιους, ξένους, μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά αποτελούν μία από τις πολλές στοχευμένες δράσεις της Κυβέρνησης για την αναζωογόνηση της υπαίθρου, των ορεινών και των ακριτικών περιοχών  και μια  διοργάνωση, που μας δίνει ακόμη ένα εμπλουτιστικό προϊόν για να προβάλουμε την Κύπρο ως έναν ολόχρονο τουριστικό προορισμό.

Μια μοναδική γιορτή που μας βάζει στον χάρτη του χειμερινού τουρισμού, με αυθεντικό κυπριακό χαρακτήρα: τοπικά προϊόντα, θεματικές εκδηλώσεις, ξεναγήσεις ειδικών ενδιαφερόντων, βιωματικά εργαστήρια, ποιοτική ψυχαγωγία που ξεχωρίζει την κάθε περιοχή.

H ψεσινή  διοργάνωση σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Χωριών 2023-24, τα οποία πραγματοποιούνται με την οικονομική στήριξη, την καθοδήγηση και τις προωθητικές ενέργειες του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα των Χριστουγεννιάτικων Χωριών του Υφυπουργείου Τουρισμού, στον σύνδεσμο:

www.christmasvillages.com.cy

Hot this week

Το νέο Toyota Yaris Cross αποκαλύφθηκε μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία στο Ταλίν

Οι digital content creators Κάλια Ελευθερίου και Νικόλας Ιωαννίδης...

7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: Η Νελίνα δεν γύρισε ποτέ σπίτι – Η πεζογέφυρα ακόμη περιμένει

Μια εκκρεμότητα που κρατά εδώ και χρόνια επανέρχεται στο...

ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ: 52.186 μαθητές στους δρόμους – Στα σχολεία ο Χριστοδουλίδης, στο «κόκκινο» η πρωινή κίνηση

Στα θρανία επέστρεψαν σήμερα, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές...

Topics

Το νέο Toyota Yaris Cross αποκαλύφθηκε μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία στο Ταλίν

Οι digital content creators Κάλια Ελευθερίου και Νικόλας Ιωαννίδης...

7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: Η Νελίνα δεν γύρισε ποτέ σπίτι – Η πεζογέφυρα ακόμη περιμένει

Μια εκκρεμότητα που κρατά εδώ και χρόνια επανέρχεται στο...

Related Articles

Popular Categories