ΣΠΥΡΟΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ: Φοιτητής του ΤΕΠΑΚ ο αδικοχαμένος νεαρός που ξεψύχησε στην άσφαλτο-Το μήνυμα του Πρύτανη

Θλίψη στο ΤΕΠΑΚ, για τον χαμό του 22χρονου φοιτητή, Σπύρου Μυριάνθους, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής βρήκε φρικτό θάνατο, μετά από τροχαίο δυστύχημα, καθώς εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος του και απανθρακώθηκε. 

Ο άτυχος Σπύρος ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του ΤΠΕΑΚ. Σε ανακοίνωση της η Πρυτανεία του ΤΕΠΑΚ αναφέρει ότι «μόλις ενημερώθηκα για τον αδόκητο χαμό του φοιτητή μας Σπύρου Μυριάνθους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο. Ο Σπύρος ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του Πανεπιστημίου μας», εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια, τους οικείους και φίλους του εκλιπόντος.

Σημειώνεται ότι, η κηδεία του αδικοχαμένου Σπύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας, θα τελεστεί αύριο Τρίτη η ώρα 15:00 στην εκκλησία της Τάλας, ενώ έκκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων όπως γίνονται εισφορές στο ίδρυμα «Η κιβωτός- Κέντρο θεραπειών και αποκατάστασης». Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ενώ οδηγούσε το όχημα που ανήκε στον πατέρα του, γύρω στις 1:50 τα ξημερώματα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο από 44χρονη και με συνοδηγό τον σύζυγό της, 64 ετών. Όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις της Τροχαίας, ο 22χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε βίαια με το όχημα της 44χρονης.

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα του 22χρονου προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητοδρόμου, ενώ αποκολλήθηκε και η μηχανή, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες. Ο 22χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και απανθρακώθηκε. Σημειώνεται ότι από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και η οδηγός του δεύτερου οχήματος, η οποία απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής.Τόσο η οδηγός, όσο και ο σύζυγός της μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου πέρασαν από εξετάσεις και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: Reporter

Hot this week

ΑΝΑΣΑ ΣΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ: Ξεπέρασε το 150% η μέση βροχόπτωση Μαρτίου

Αισθητά αυξημένη καταγράφεται η μέση βροχόπτωση για τον μήνα...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οι μικροί τσολιάδες και τα κατεχόμενα χωριά συγκίνησαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου-(Φώτο-Βίντεο)

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΒΛΑΒΗ: Στο σκοτάδι περιοχές – Επανέρχεται το ρεύμα σε 30 λεπτά

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν πολλές περιοχές σε ολόκληρη την...

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ: Οι καθηγητές αλλιώς – Το παρασκήνιο μιας παρέλασης-(Βίντεο)

Μια διαφορετική εικόνα από τις μαθητικές παρελάσεις της 25ης...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έχασε πάνω από €250.000 σε διαδικτυακή επενδυτική απάτη 79χρονος

Υπό διερεύνηση βρίσκεται από την Αστυνομία νέα υπόθεση απάτης...

Topics

ΑΝΑΣΑ ΣΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ: Ξεπέρασε το 150% η μέση βροχόπτωση Μαρτίου

Αισθητά αυξημένη καταγράφεται η μέση βροχόπτωση για τον μήνα...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΒΛΑΒΗ: Στο σκοτάδι περιοχές – Επανέρχεται το ρεύμα σε 30 λεπτά

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν πολλές περιοχές σε ολόκληρη την...

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ: Οι καθηγητές αλλιώς – Το παρασκήνιο μιας παρέλασης-(Βίντεο)

Μια διαφορετική εικόνα από τις μαθητικές παρελάσεις της 25ης...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έχασε πάνω από €250.000 σε διαδικτυακή επενδυτική απάτη 79χρονος

Υπό διερεύνηση βρίσκεται από την Αστυνομία νέα υπόθεση απάτης...

ΑΝΝΗ ΑΛΕΞΟΥΪ: «Αυτοί ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πέθανα» – Το βίντεο που διαψεύδει τις φήμες

Αίσθηση και έντονο προβληματισμό προκαλεί η υπόθεση γύρω από...

Related Articles

Popular Categories