ΠATEΡΑΣ 16ΧΡΟΝΟΥ: Όταν πυροβόλησε το γιο μου, σκέφτηκε τα δικά του παιδιά;-Κάηκε λεωφορείο το βράδυ της Τετάρτης (Βίντεο)

Ο πατέρας του 16χρονου που δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι υπογράμμισε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει τον πυροβολισμό.

Την τιμωρία του αστυνομικού που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον γιο του ζήτησε ο πατέρας του νεαρού Ρομά από τη Θεσσαλονίκη. Όπως υπογράμμισε ο Παύλος Φραγκούλης, η οικογένεια του άτυχου 16χρονου Ρομά ζητά Δικαιοσύνη και να μπει στη φυλακή ο αστυνομικός που σήκωσε το όπλο του και πυροβόλησε τον νεαρό. «Θέλουμε Δικαιοσύνη» σημείωσε ο κ. Φραγκούλης μιλώντας στον ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να τον σταματήσουν με κάποιον άλλον τρόπο.

«Ο γιος μου μόλις πέρασε από το πρατήριο, έκανε στροφή 180 μοιρών και ερχόταν στο σπίτι. Άνοιξε ταχύτητα ο γιος μου, συμφωνώ, αλλά υπήρχαν πολύ άλλοι τρόποι να τον κάνουν να σταματήσει, όχι να τον σκοτώσουν» υπογράμμισε ο Παύλος Φραγκούλης.

Παράλληλα, ο πατέρας του άτυχου νεαρού Ρομά, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο αστυνομικός που άνοιξε πυρ είναι πατέρας δύο παιδιών.

«Έχει δύο παιδιά. Από την ώρα που πήγε να πυροβολήσει το δικό μου το παιδί, σκέφτηκε τα παιδιά του; Σκέφτηκε τα δικά του παιδιά;», πρόσθεσε ο κ. Φραγκούλης. Νωρίτερα, έκκληση να σταματήσουν τα επεισόδια προς τους διαμαρτυρόμενους Ρομά απηύθυνε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ρομά «Μέγας Αλέξανδρος» Παναγιώτης Σαμπάνης.

Εντωμεταξύ, σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Μενίδι, με ομάδες να Ρομά να στήνουν οδοφράγματα και να πυρπολούν αστικό λεωφορείο στη λεωφόρο Φυλής και Ιουστινιανού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες στο λεωφορείο και το ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στον οδηγό και έβαλαν φωτιά στο όχημα το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβεστική δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σημείο και για αρκετή ώρα ήταν άγνωστο αν υπήρχαν τραυματίες.

Τελικά όπως διαπιστώθηκε το λεωφορείο δεν είχε επιβάτες και δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων τα συγκεντρωμένα άτομα διαλύθηκαν στους γύρω δρόμους και η πυροσβεστική προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς. Αντιδρώντας στον πυροβολισμό από αστυνομικό του 16χρονου, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, Ρομά συνεχίζουν να κλείνουν τους δρόμους, στήνουν οδοφράγματα και επιτίθενται στην Αστυνομία.

Πηγή: in.gr

Hot this week

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2026: Η «Λυσιστράτη» με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

Η διαχρονική κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» έρχεται στο Αρχαίο...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η πινακίδα λέει «Απαγορεύεται», κάποιοι διαβάζουν… «Πέτα τα εδώ»-(Φώτο)

Υπάρχουν κάποιες εικόνες που δυστυχώς δεν μας εκπλήσσουν πλέον....

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ – Οι ωοθήκες φαίνεται να αποκτούν έναν δεύτερο απρόσμενο ρόλo

Νέα ευρήματα έρχονται να ανατρέψουν την επικρατούσα άποψη για...

BET AWARDS 2026: Ο Jaafar Jackson ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί-Ποιες εμφανίσεις του συζητήθηκαν περισσότερο

Η λαμπερή τελετή των Βραβείων BET 2026, που πραγματοποιήθηκε...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: «Άγιο» είχε ο οδηγός – Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την εκκίνηση

Σώος και αβλαβής απομακρύνθηκε ο οδηγός από το σημείο...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η πινακίδα λέει «Απαγορεύεται», κάποιοι διαβάζουν… «Πέτα τα εδώ»-(Φώτο)

Υπάρχουν κάποιες εικόνες που δυστυχώς δεν μας εκπλήσσουν πλέον....

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ – Οι ωοθήκες φαίνεται να αποκτούν έναν δεύτερο απρόσμενο ρόλo

Νέα ευρήματα έρχονται να ανατρέψουν την επικρατούσα άποψη για...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: «Άγιο» είχε ο οδηγός – Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την εκκίνηση

Σώος και αβλαβής απομακρύνθηκε ο οδηγός από το σημείο...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες – Συναγερμός στην Έγκωμη-(Φώτο)

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λευκωσία, όταν...

ΠΕΔΙΑΙΟΣ: Αντιδράσεις πολιτών για την τύχη των αδέσποτων γάτων στο έργο ανάπλασης του Γραμμικού

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η πρόνοια που περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό...

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 36χρονος χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια οδηγούσε με 150μg αλκοόλ αντί 9μg

Άλλη μια σοβαρή υπόθεση επικίνδυνης οδήγησης καταγράφηκε στους κυπριακούς...

Related Articles

Popular Categories