Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
5.8 C
Cyprus

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ: Φωτογραφικό υλικό από στιγμές του χειρουργείου – «Δείχνω την πιο αληθινή πλευρά της ζωής μου» (Βίντεο)

- Advertisement -

Δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει τον αγώνα της για να αποκατασταθεί η υγεία της. Η ίδια συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο μήνυμα αισιοδοξίας και πίστης.

«Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια. Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή…και μέρος της ζωης μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω. Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του» .

Στις φωτογραφίες δείχνει στιγμές από το χειρουργείο και την άλλη πλευρά του γολγοθά που περνά μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της. Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου του 2020 στις 9:30 το πρωί σε κτήριο στην οδό Θησέως έξω από τον χώρο εργασίας της. Η καταδικασμένη για την επίθεση Έφη Κακαράντζουλα της είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτηρίου και ανέμενε το θύμα, να πάει στη δουλειά για της επιτεθεί.

Μόλις η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η δράστης πετάχτηκε μπροστά της και της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή. Η κοπέλα βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο, όπου τις παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, ενώ τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της από το οξύ. Ακολούθησαν αλλεπάλληλα χειρουργεία, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα φορούσε μάσκα προστασίας. 

Hot this week

ΑΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, δεν την εξαφανίζεις

ΓΡΑΦΕΙ: O Παπα - Ράτσης Το έχουμε πει και θα...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: Γιατί ακυρώθηκε η έκθεση «Antisystemic Art»- Προϊόν κολάζ η ανάρτηση των έργων του

Η έκθεση «Antisystemic Art» του εικαστικού Γιώργου Γαβριήλ στη...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ: Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ-12 άτομα έχασαν τη ζωή τους-(Βίντεο)

Ανακοίνωση διεθνούς καταδίκης έρχεται μετά την τρομοκρατική επίθεση στην...

Topics

ΑΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, δεν την εξαφανίζεις

ΓΡΑΦΕΙ: O Παπα - Ράτσης Το έχουμε πει και θα...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ: Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ-12 άτομα έχασαν τη ζωή τους-(Βίντεο)

Ανακοίνωση διεθνούς καταδίκης έρχεται μετά την τρομοκρατική επίθεση στην...

14ΧΡΟΝΗ: Aπουσιάζει από το σπίτι της εδώ και πέντε ημέρες-Μήπως την έχετε δει;

Αγωνία επικρατεί για την τύχη της 14χρονης Κωνσταντίνας Αδαμίδου,...

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

Related Articles

Popular Categories