Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, 2026
5.6 C
Cyprus

TIK TOKER: Υπερασπιστής των δικαιωμάτων των παιδιών στην UNICEF-Ένας διάσημος που δεν λέει λέξη στα βίντεο του

Η δύναμη των κοινωνικών μέσων είναι αδιαμφισβήτητη, και πλέον, οι προσωπικότητες που επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αυτή την επιρροή για κοινωνική αλλαγή. Ο Κάμπι Λάμε, ο πιο διάσημος TikToker στον κόσμο, είναι το τέλειο παράδειγμα του πώς μπορεί να επηρεάσει τη ζωή των άλλων και πολύ περισσότερο των παιδιών.

Ο 24χρονος Σενεγαλο-Ιταλός tik-toker ορίστηκε πρεσβευτής της Unicef. Είναι ο πιο διάσημος TikToker με 162,8 εκατομμύρια ακόλουθους, τους περισσότερους παγκοσμίως. Eίναι γνωστός για τα σύντομα, χωρίς λόγια βίντεο του. Η ιστορία του Κάμπι μας θυμίζει ότι οι απλές πράξεις μπορούν να μιλήσουν πιο δυνατά από τα λόγια. Και αυτή η δύναμη της απλότητας, της ειλικρίνειας και της αυθεντικότητας είναι εκείνη που μπορεί να ενδυναμώσει τις φωνές εκείνων που δεν έχουν τη δυνατότητα να ακουστούν. Το έργο του, μαζί με το έργο άλλων δημιουργών που επιλέγουν να προωθήσουν κοινωνικά ζητήματα, μας ενθαρρύνει να δούμε το διαδίκτυο ως εργαλείο για την ευαισθητοποίηση και την πρόοδο.

https://www.tiktok.com/@khaby.lame/video/7406410447047380257?embed_source=%3Bnull%3Bembed_card_play&refer=embed&referer_url=www.in.gr%2F2025%2F02%2F02%2Finview%2Fkampi-lame-o-pio-diasimos-tiktoker-oristike-presveytis-tis-unicef%2F&referer_video_id=7396031680621940001

Ο Κάμπι Λάμε απέδειξε ότι ακόμη και χωρίς λόγια, μπορούμε να επικοινωνούμε σημαντικά μηνύματα. Εξίσου, στην Κύπρο, οι προσωπικότητες που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των παιδιών, συμβάλλουν στην αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία. Από τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, μέχρι και τους νέους influencers, όλοι έχουν το ρόλο τους στην πρόοδο.

Η κοινωνική αλλαγή είναι το αποτέλεσμα μικρών, καθημερινών πράξεων που, ενωμένες, δημιουργούν έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Το έργο του Κάμπι Λάμε και η αυξανόμενη συνείδηση γύρω από τα δικαιώματα των παιδιών είναι απλά η αρχή ενός παγκόσμιου κινήματος που ενδυναμώνει το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΙΤΑΛΙΑ: Πρωτοπορεί στην προσβασιμότητα της τέχνης – η Κύπρος απέχει ακόμα

Η Ιταλία, γνωστή για τις πόλεις και τα μουσεία...

ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ: Δημιουργικό εργαστήριο στο Πολιτιστικό Ίδρυμα με τη Φλωρεντία Κυθραιώτου

Το πρώτο εργαστήριο για το 2026, που παρουσιάζει το...

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ: Δίνει παιδάκι 1,5 ετών – Αιμοδοσίες σε όλες τις πόλεις-Δείτε τα σημεία

Μια ιστορία που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο βρίσκεται αυτές...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Μητέρα σκοτώθηκε ενώ η κόρη της προσπαθούσε να παρκάρει

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλόνισε σήμερα την Ελευσίνα στην Ελλάδα,...

ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: Κρίθηκε ένοχος ο καθηγητής και ηθοποιός-Η φωνή των θυμάτων νίκησε

Η υπόθεση του καθηγητή και ηθοποιού Λάμπρου Φιλίππου συγκλόνισε...

Topics

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ: Δίνει παιδάκι 1,5 ετών – Αιμοδοσίες σε όλες τις πόλεις-Δείτε τα σημεία

Μια ιστορία που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο βρίσκεται αυτές...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Μητέρα σκοτώθηκε ενώ η κόρη της προσπαθούσε να παρκάρει

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλόνισε σήμερα την Ελευσίνα στην Ελλάδα,...

ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: Κρίθηκε ένοχος ο καθηγητής και ηθοποιός-Η φωνή των θυμάτων νίκησε

Η υπόθεση του καθηγητή και ηθοποιού Λάμπρου Φιλίππου συγκλόνισε...

Related Articles

Popular Categories