fbpx
24.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑ«ΣΤΕΓΗ AΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ»: Γιατί η τρίτη ηλικία χρειάζεται αυτούς που νοιάζονται πραγματικά-Η...

«ΣΤΕΓΗ AΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ»: Γιατί η τρίτη ηλικία χρειάζεται αυτούς που νοιάζονται πραγματικά-Η έκπληξη της Φιλανθρωπικής εκδήλωσης-(Φώτο-Βίντεο)

-

Η βοήθεια και η προσπάθεια κοινωνικοποίησης και υποστήριξης των ανθρώπων που βρίσκονται στην τρίτη ηλικίας –υγιών και μη- αποτελεί μία υποχρέωση, μία απαραίτητη ενέργεια όλων μας, της ίδιας της κοινωνίας μας. Xθες, στο Πανηγύρι της χαράς και της αγάπης που διοργάνωσε η Στέγη Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγίας Μαρίνας Στροβόλου συμπεριλάμβανε όλα αυτά που δεν μπορούμε να πούμε με λόγια αλλά με πράξεις.

Η πετυχημένη Φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε χθες το απόγευμα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου η διεύθυνση, το προσωπικό και οι διαμένοντες στη Στέγη Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγίας Μαρίνας Στροβόλου περιλάμβανε μουσική, τραγούδι αλλά και όμορφες δημιουργίες που κατασκευάσανε με κέφι το προσωπικό μαζί με τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Στόχος ήταν η συλλογή χρημάτων για τις ανάγκες της Στέγης Αγίας Μαρίνας Στροβόλου ενώ η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης κυρίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη με την στήριξη του Δήμαρχου Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους. Η Διευθύντρια της Στέγης Αγίας Μαρίνας, Άννα Πατσαλίδου, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη εκδήλωση και υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστεί το έργο όλων όσοι δουλεύουν εκεί θεωρώντας τους διαμένοντες μέλος της οικογένειας τους.

Στην εκδήλωση μίλησε η ηθοποιός Έλενα Παπαδόπουλου η οποία έβαλε το δικό της λιθαράκι στην εκδήλωση ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ηθοποιούς που διαμένουν στην Στέγη Αγίας Μαρίνας Στροβόλου και χρειάζονται όσο αυτοί όσο και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που έφθασαν στην τρίτη ηλικία την βοήθεια του κράτους.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Πρώτη κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη η οποία υποσχέθηκε ότι θα διαβιβάσει το αίτημα της Έλενας Παπαδόπουλου προς το πρόεδρο της Δημοκρατίας και σύζυγό της, Νίκο Χριστοδουλίδη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Πρώτη κυρία προσέφερε το ποσό των 300 ευρώ για τις ανάγκες της Στέγης ενώ η Άννα Ιωακείμ Πατσαλίδου της δώρισε μια εικόνα της Αγίας Μαρίνας για την οποία όπως ανέφερε η Πρώτη κυρία είναι η προστάτιδα της.

Από την πλευρά της, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας η Μαριλένα Ευαγγέλου, ανέφερε ότι το υπουργείο στέκεται δίπλα στους ευάλωτους πολίτες ενώ προσέφερε το ποσό των 1000 ευρώ για να βοηθήσει τους ηλικιωμένους της Στέγης Αγίας Μαρίνας στο Στρόβολο.

Ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στην ιστορία της Στέγης Αγίας Μαρίνας ευχαριστώντας όλους όσοι στήριξαν την φιλανθρωπική εκδήλωση και αποκάλυψε ότι στο άμεσο μέλλον θα γίνει επέκταση της Στέγης και ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου, φέτος ο Δήμος Στρόβολου ανέλαβε τη διαχείριση και λειτουργία της Στέγης. Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στο μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β, ο οποίος πρωτοστάτησε στην ανάληψη της διαχείρισης της στέγης ηλικιωμένων Αγίας Μαρίνας από το Δήμο μας.

Στο χώρο πωλήθηκαν κατασκευές και δώρα που έφτιαξαν οι διαμένοντες στη στέγη, Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, σπιτικά γλυκά και πολλά εδέσματα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της στέγης Αγίας Μαρίνας Στροβόλου. Στην εκδήλωση ερμηνεύσαν τραγούδια η «Χορωδία της Αγάπης».

Η έκπληξη στην εκδήλωση ήταν η εμφάνισή του 15χρονου τενόρου, Ιωάννη Λιβανός ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους αποσπώντας τις πιο γλυκές ευχές για το άτομο του.

Η Μικαέλλα Μέσσιου-Παπαχαραλάμπους, η Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, ο Ιωάννης Λιβανός και ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

Το δικό της μοναδικό λιθαράκι στην εκδήλωση έδωσε η ηθοποιός Έλενα Παπαδόπουλου

To προσωπικό της Στέγης Αγίας Μαρίνας Στροβόλου μαζί με τους ιθύνοντες στην χθεσινή πετυχημένη εκδήλωση

Η Άννα Ιωακείμ Πατσαλίδου η Θεοδώρα Βασιλείου και η Μαριλένα Ευαγγέλου

Η Χριστίνα Πελεκάνου και ο Ιωάννης Λιβανός

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

MY MALL LIMASSOL: Το τριήμερο παιδικό φεστιβάλ που θα σκορπίσει ...

Ένα αξέχαστο και διασκεδαστικό τριήμερο φεστιβάλ, γεμάτο παιδικά χαμόγελα και άφθονη διασκέδαση, διοργανώνει το MYMALL Limassol για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του. Συγκεκριμένα...