fbpx
29.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΧΟΛΕΙΑ Α’ & Β’ ΚΥΚΚΟΥ: Απόψε η επανένωση μετά από 40 χρόνια-Συμμαθητές...

ΣΧΟΛΕΙΑ Α’ & Β’ ΚΥΚΚΟΥ: Απόψε η επανένωση μετά από 40 χρόνια-Συμμαθητές και φίλοι θα βρεθούν για να θυμηθούν τα παλιά μαθητικά χρόνια

-

Απόψε οι απόφοιτοι του 1983 των σχολείων Α’ και Β’ Κύκκου θα ξαναθυμηθούν τα παλιά μαθητικά τους χρόνια, όταν μέσα στις σχολικές αίθουσες και στα αξέχαστα διαλείμματα δημιούργησαν τις δικές τους αναμνήσεις που δεν έχουν χαθεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Σαράντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι μαθητές/τριες των δημοφιλέστερων σχολείων της εποχής έφυγαν από τις σχολικές τάξεις και ακολούθησε ο κάθε ένας τον δικό του δρόμο. Απόψε, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 20.00 ο Σύνδεσμος Απόφοιτων Σχολείων Κύκκου Λευκωσίας διοργανώνει μια αξέχαστη βραδιά στο Residence by Occhio στην Λευκωσία, όπου στόχος είναι να συγκεντρωθούν όλοι οι απόφοιτοι του 1983 για να θυμηθούν όλοι μαζί τα ανέμελα νεανικά τους χρόνια.

Στόχος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Απόφοιτων των Σχολείων Κύκκου είναι η επανένωση όλων που φοίτησαν στα σχολεία Κύκκου, η δημιουργία ιστοσελίδας του συνδέσμου, η εξεύρεση χορηγών, οι συναντήσεις με τις Διευθύνσεις των σχολείων και τους Συνδέσμους Γονέων αλλά και μελλοντικών εκδηλώσεων όπου οι απόφοιτοι θα μπορούν και πάλι να δούνε από κοντά παλιά γνώριμα πρόσωπα.

Όσοι επιθυμούν να δούνε από κοντά τους παλιούς συμμαθητές αλλά και φίλους τους μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το χώρο της εκδήλωσης.

Παράλληλα, όσοι θέλουν μπορούν να εγγραφούν ως μέλη του Συνδέσμου Απόφοιτων Σχολείων Κύπρου με την συμπλήρωση του πιο κάτω έντυπου και να το αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον Ταμία ([email protected]) ή την Βοηθό Ταμία ([email protected]) του Συνδέσμου.

Μπορούν να πληρώσουν την εγγραφή και την ετήσια συνδρομή τους μέσω διαδικτύου στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο όνομα SYNDESMOS APOF. SCHOLEION KYKKOY και στο ΙΒΑΝ CY570050013100013101H1715601. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε το Ονοματεπώνυμο σας και Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας. Θυμίζουμε το ποσό είναι €30. (10 για την εγγραφή και 20 η ετήσια συνδρομή).

Το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους ακόλουθους:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΙΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΕΣΠΩ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΕΣΠΩ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Β. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑΜΙΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΙΩΤΟΥ-ΣΕΡΑΦΕΙΜ Β. ΤΑΜΙΑΣ

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΚΚΩΤΗΣ

ΔΕΣΠΩ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΜΕΛΟΣ

ΑΜΑΛΙΑ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙΔΟΥ ΜΕΛΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΔΩΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕΛΟΣ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: