Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
12.6 C
Cyprus

RIVA BEACHOUSE: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΦ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗ

- Advertisement -

Με μια ξεχωριστή μεσογειακή ατμόσφαιρα το Riva Beachouse στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, ο οποίος αναμένεται να καθιερωθεί ως ο απόλυτος  all-day καλοκαιρινός προορισμός ανακοίνωσε την συνεργασία του, με τον φημισμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Μια ιδέα του AMARO Hospitality Group σε συνεργασία με την Μαρίνα Αγίας Νάπας, το νέο εντυπωσιακό all-day beachouse, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας και απολαμβάνει μοναδική θέα, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό τον Ιούλιο. Διαθέτοντας πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, το Riva Beachouse είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη γαστρονομική εμπειρία που θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Με κουζίνα εμπνευσμένη από κάθε γωνιά του κόσμου, ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης υπογράφει πιάτα τόσο δημιουργικά και καινοτόμα που ενώ δεν έχουν «σύνορα»,  παράλληλα αντανακλούν τις μεσογειακές ρίζες του σεφ και του νησιού μας.

Το Riva Beachouse αποτελεί ένα φόρο τιμής στη δεκαετία του ’60 και του ’70 καθώς και της «χρυσής εποχής» των αεροπορικών ταξιδιών. Στοχεύοντας να ανεβάσει τον πήχη γαστρονομικών εμπειριών στο νησί, το Riva Beachouse αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός για ταξιδιώτες και ντόπιους που θέλουν να απολαμβάνουν υψηλή γαστρονομία σε ένα από τα πιο μεγαλεπήβολα έργα παραθαλάσσιας ανάπτυξης στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://marinaayianapa.com/

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Βγαίνει στους δρόμους για έλεγχο αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών-85 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλης

Ένα από τα βασικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

Related Articles

Popular Categories