Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
6.1 C
Cyprus

REBECCA JULINET: Η 29χρονη εξιστορεί την ιστορία που βίωσε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού (Βίντεο)

- Advertisement -

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού που είναι μια ημέρα η οποία αφορά όλες τις γυναίκες, η ιστορία της 29χρονης Rebecca Julinet συγκινεί. Η ίδια μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok και δέχτηκε την υποστήριξη χιλιάδων ανθρώπων.

Στόχος της ήταν να ευαισθητοποιήσει τους ακόλουθους της για τον καρκίνο του μαστού. Η συγκινητική ιστορία της είχε τόση απήχηση που έφτασε να βλέπει ποδόσφαιρο με την Πρώτη Κυρία της Αμερικής. Μέσα στην πανδημία και σε ηλικία 27 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Για μήνες οι γιατροί της έλεγαν ότι είναι πολύ μικρή για να έχει καρκίνο. Η ίδια όμως ήξερε ότι ο Θεός ήταν στο πλαϊ της, και όπως επισημαίνει προσευχήθηκε πολύ και τελικά ο όγκος υποχώρησε.

Η διάγνωσή της άλλαξε από καρκίνος του μαστού πρώτου σταδίου, σε στάδιο μηδέν. Ωστόσο, χρειάστηκε να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή για να αποβάλει τα επικίνδυνα κύτταρα.

«Το ότι έχασα ένα κομμάτι του σώματός μου ήταν τόσο δύσκολο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Με ώθησε όμως με έναν τρόπο που τίποτα άλλο δεν το έχει κάνει», η νεαρή μαχήτρια θεωρεί ότι την έσωσε το ότι γνώριζε καλά το σώμα της. «Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι αυτό που είμαι, αλλά είναι μέρος της ιστορίας μου και δεν θα βαρεθώ ποτέ να τη διηγούμαι».

«Μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι πάλεψα και νίκησα τον καρκίνο δυο φορές». Μόλις 2 μήνες μετά από τον αρραβώνα με το σύντροφό της η Rebecca έλαβε την πρώτη της διάγνωση. Αφού το ξεπέρασε επιτυχώς, 6 μήνες μετά το γάμο της διαγνώστηκε ξανά. «Ο σύζυγός μου έμεινε στο πλευρό μου και είναι το μεγαλύτερο δώρο Θεού, η ευγνωμοσύνη δεν είναι αρκετή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Για τα παιδιά της Παιδονευρολογικής Πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1666599227/costa-coffee-lets-do-it-again-ghia-ta-paidia-tis-paidonefrologhikis-pterighas-toy-makareioy-nosokomioy

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories