Με τα μαχαίρια να πρωταγωνιστούν στις συλλήψεις, η Αστυνομία προχώρησε σε νυχτερινή «σκούπα» σε ολόκληρη την Κύπρο, στο πλαίσιο συντονισμένων επιχειρήσεων για πρόληψη της εγκληματικότητας και ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν έξι πρόσωπα για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων συμπλοκή και μαχαιροφορία, περιστατικά που καταδεικνύουν την ένταση που επικράτησε σε ορισμένες περιοχές.
Συνολικά, ανακόπηκαν 309 οχήματα και ελέγχθηκαν 368 οδηγοί και επιβάτες, ενώ πραγματοποιήθηκαν 34 έλεγχοι σε υποστατικά, από τους οποίους προέκυψαν τέσσερις καταγγελίες.
Ιδιαίτερα αυξημένος ήταν και ο αριθμός των τροχονομικών παραβάσεων, καθώς καταγράφηκαν 187 καταγγελίες, με τις 78 να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.Παράλληλα, διενεργήθηκαν 61 έλεγχοι αλκοόλης χωρίς να εντοπιστεί οποιοσδήποτε θετικός οδηγός, ενώ ένας οδηγός εντοπίστηκε θετικός σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ. Στο πλαίσιο των ερευνών, κατακρατήθηκε επίσης ένα όχημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


