ΚΑΙΡΟΣ: Άστατο σκηνικό με βροχές και πτώση θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Ασθενής αστάθεια επηρεάζει σταδιακά την περιοχή, με τον καιρό σήμερα και αύριο να παραμένει κυρίως αίθριος, αλλά με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα μεμονωμένων βροχών ή καταιγίδας στα ορεινά. Από το Σάββατο αναμένεται επιδείνωση με συννεφιά, τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες, ενώ την Κυριακή ο καιρός γίνεται πιο φθινοπωρινός με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη. Τις απογευματινές ώρες θα σχηματιστούν αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι λίγο πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές ελαφρές βροχές, ενώ το βράδυ υπάρχει και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ: Τι πρέπει να γνωρίζετε κατά τη θερινή περίοδο

Σε ισχύ βρίσκονται οι ώρες κοινής ησυχίας για τη...

ΑΘΗΝΑ: Γερανοφόρο όχημα προσέκρουσε σε πινακίδα σήμανσης – Σκηνές πανικού στη Λεωφόρο Κηφισού-(Δείτε το βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Λεωφόρο Κηφισού όταν γερανοφόρο όχημα, το...

ΖΩΝΗ ΣΕΝΓΚΕΝ: Πιο κοντά από ποτέ η ένταξη της Κύπρου – Τι θα αλλάξει για πολίτες και ταξιδιώτες

Στο στάδιο εξέλιξης βρίσκεται η Κύπρος σχετικά με την...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σύλληψη 35χρονου για κλοπή αλουμινένιων δοκών αξίας €40.000 – Ενώπιον Δικαστηρίου η υπόθεση

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε η Αστυνομία για διευκόλυνση των...

Topics

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ: Τι πρέπει να γνωρίζετε κατά τη θερινή περίοδο

Σε ισχύ βρίσκονται οι ώρες κοινής ησυχίας για τη...

ΚΑΙΡΟΣ: Αποπνικτική ζέστη και υγρασία-Και αλλού πέρα βρέχει…(Βίντεο)

Ένα παράδοξο σκηνικό επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο,...

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΔΙΑΙΟΥ: Χωρίς αντιδράσεις η παράδοση του έργου – Ο Δήμαρχος στο τιμόνι

Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου αποκατάστασης του...

ΑΠΟΔΡΑΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός – Ψάχνουν τις πιθανές ευθύνες

Σε διαθεσιμότητα οδηγείται μέλος της Αστυνομίας μετά την απόδραση...

Related Articles

Popular Categories