Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2025
7.1 C
Cyprus

ΛΕΜΕΣΟΣ: 43χρονος ξεγελάστηκε σε διαδικτυακή επένδυση κρυπτονομισμάτων – Του απόσπασαν 26.650 ευρώ

- Advertisement -

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία που υπέβαλε 43χρονος σήμερα στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άντρας, τον περασμένο Νοέμβριο, έλαβε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας από άγνωστο πρόσωπο και προχώρησε αρχικά σε επένδυση 90 ευρώ σε αγοραπωλησία κρυπτονομισμάτων. Οι δράστες του παρουσίασαν πλατφόρμα, στην οποία φαινόταν ότι η επένδυσή του απέδιδε κέρδη, τα οποία μάλιστα κατάφερε να «ανεβάσει» και να αποσύρει.

Πιστεύοντας στην αυθεντικότητα της επένδυσης, ο 43χρονος προχώρησε σε καταβολή συνολικού ποσού 26.650 ευρώ. Όταν τον Δεκέμβριο ζήτησε να αποσύρει τα χρήματά του, οι δράστες τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να καταβάλει μεγάλα ποσά ως «φορολογία», με αποτέλεσμα να αντιληφθεί ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει στο κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό κατά τη διενέργεια συναλλαγών και επενδύσεων μέσω διαδικτύου.

Συνιστά συνεργασία μόνο με αναγνωρισμένες εταιρείες και εγκεκριμένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους και προτρέπει στην προστασία προσωπικών δεδομένων, κωδικών πρόσβασης και στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ: Η μαγεία των Χριστουγέννων ξανά μέσα από τα μάτια ενός παιδιού

Κάθε χρόνο, κάθε ημέρα των Χριστουγέννων, η μνήμη μου...

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ: Ο 86χρονος από την Ορούντα

Εντοπίστηκε o 86χρονος, ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την είδαν… Άγιοι Βασίληδες και ανέβηκαν στην οροφή – Δύο συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα

Στη σύλληψη δύο προσώπων για σειρά σοβαρών αδικημάτων προχώρησε...

Topics

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ: Ο 86χρονος από την Ορούντα

Εντοπίστηκε o 86χρονος, ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ποια ήταν η Μαρία Παππά που σκοτώθηκε στη συντριβή αεροσκάφους -(Βίντεο)

Στο επίκεντρο της αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε στην Τουρκία...

Related Articles

Popular Categories