ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Το μήνυμα κατοίκου για την ταφή ζώων λόγω αφθώδους πυρετού και η παρέμβαση Χριστοδουλίδη (Βίντεο)

Αναστάτωση επικρατεί στην Κοκκινοτριμιθιά μετά την επιλογή χώρου κοντά σε κατοικημένη περιοχή για την ταφή ζώων που πρόκειται να θανατωθούν λόγω αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφικές μονάδες στο Παλιομέτοχο και την Κοκκινοτριμιθιά.

Οι κάτοικοι εκφράζουν έντονη ανησυχία για την απόφαση, κάνοντας λόγο για σοβαρούς κινδύνους αλλά και για έλλειψη ενημέρωσης γύρω από το θέμα. Άμεση ήταν η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και της Υπουργού Γεωργίας Μαρίας Παναγιώτου μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην κοινότητα.

Σύμφωνα με την κάτοικο της περιοχής Ειρήνη Λαονάρη, στάλθηκε μήνυμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τις ανησυχίες των κατοίκων για τον χώρο που επιλέχθηκε. Όπως ανέφερε, ο Πρόεδρος επικοινώνησε με την Υπουργό Γεωργίας, η οποία δήλωσε πως δεν είχε ενημερωθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα. Παράλληλα, η Υπουργός Γεωργίας διαβεβαίωσε την Ειρήνη Λαονάρη, ότι αύριο το πρωί θα μεταβούν στην περιοχή οι αρμόδιες υπηρεσίες για επιτόπια εξέταση της κατάστασης και ενημέρωση των κατοίκων.

Το θέμα έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, με κατοίκους να ζητούν να δοθούν άμεσα εξηγήσεις και να εξεταστεί εκ νέου η καταλληλότητα του χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ: Γίνεται μάγισσα-γάτα στη νέα μουσική κωμωδία «Bad Fairies»

Η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δανείζοντας...

Ο.ΠΑ.Κ.: Περίπου 1.600 άτομα με παραπληγία χωρίς επίδομα διακίνησης – Τι ζητά από τον Πρόεδρο

Την ανάγκη επικαιροποίησης των παροχών προς τα άτομα με...

Topics

ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ: Γίνεται μάγισσα-γάτα στη νέα μουσική κωμωδία «Bad Fairies»

Η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δανείζοντας...

ΔΙΚΗ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της παραπονούμενης – Πότε συνεχίζεται η διαδικασία

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της παραπονούμενης έκλεισε η...

Related Articles

Popular Categories