Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, 2026
10.7 C
Cyprus

KAWACOM’S ΚΥΠΡΟΥ: Στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο- Ενισχύοντας άλλη μια φορά το «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Η Kawacom’s Κύπρου, με τη δέσμευσή της για κοινωνική προσφορά, κάνει τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να βιώσουν μοναδικές στιγμές χαράς και ελπίδας. Μέσα από τη συνεχιζόμενη στήριξή της στο έργο του οργανισμού «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η εταιρεία εξασφαλίζει ότι τα παιδιά με καρκίνο όχι μόνο θα λάβουν ιατρική φροντίδα, αλλά και στιγμές χαράς που φωτίζουν τη δύσκολη πορεία τους.

Η εταιρεία Kawacom’s Κύπρου, γνωστή για την ποιότητα του καφέ και των σνακ που σερβίρει καθημερινά στους πελάτες της, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την κοινωνική της ευαισθησία και τη δέσμευσή της για την υποστήριξη αξιόλογων σκοπών. Διατηρώντας πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού της, η εταιρεία υλοποιεί με συνέπεια δράσεις που ενισχύουν την κοινωνία και στηρίζουν ευάλωτες ομάδες.

Η εταιρεία παρέδωσε επιταγή ύψους €13,932.28 για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Παιδιά με Καρκίνο και Συναφείς Παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε με σκοπό να στηρίξει τον οργανισμό, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες ευχές και όνειρα για καρκινοπαθή παιδιά, προσφέροντάς τους στιγμές χαράς και ελπίδας.

Η δράση αυτή της Kawacom’s Κύπρου δείχνει ότι η κοινωνική υπευθυνότητα είναι μέρος του χαρακτήρα της εταιρείας και αποδεικνύει πως, όταν οι κοινότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών που έχουν ανάγκη.

«Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη. Μπορούμε να δώσουμε ποιότητα ζωής στους μικρούς συνανθρώπους μας. Οι δράσεις του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ευαισθητοποίησαν και την ομάδα μας στην Kawacom’s, αλλά και τους πελάτες μας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα για στήριξη αυτής της εκστρατείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ: Το ΑΚΕΛ ζητά δημοσιοποίηση ονομάτων και διαφάνεια-Τι επισημαίνει η ανακοίνωση

Η Φιλίππα Καρσερά, σύζυγος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, υπέβαλε...

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΕΣ ΒΡΟΧΕΣ: Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού-Τι συστήνει η Αστυνομία

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Βροχερή νύχτα – Η ώρα έναρξης και διάρκεια της προειδοποίησης

Βροχερό είναι το σκηνικό σε παγκύπρια κλίμακα σήμερα, με...

ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΡΣΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ: Σπάζει τη σιωπή της – Αποχωρεί από τη Διαχειριστική Επιτροπή του ΑΦΚΣ

Με ανάρτησή της, η πρόεδρος του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής...

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: «Γίνεστε συνυπεύθυνος…Βαρύτατες ευθύνες για το βίντεο»-Ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη,...

Topics

ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ: Το ΑΚΕΛ ζητά δημοσιοποίηση ονομάτων και διαφάνεια-Τι επισημαίνει η ανακοίνωση

Η Φιλίππα Καρσερά, σύζυγος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, υπέβαλε...

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΕΣ ΒΡΟΧΕΣ: Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού-Τι συστήνει η Αστυνομία

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Βροχερή νύχτα – Η ώρα έναρξης και διάρκεια της προειδοποίησης

Βροχερό είναι το σκηνικό σε παγκύπρια κλίμακα σήμερα, με...

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Τροχαίο αποκάλυψε κατοχή ουσιών – Δύο συλλήψεις σε Λάρνακα και Λεμεσό

Άλλες δύο υποθέσεις εντοπισμού ναρκωτικών έρχεται να επιβεβαιώσει ότι...

ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟ: Σύγκρουση οχημάτων και φωτιά στη Μοσφιλωτή

Γλίτωσαν τα χειρότερα γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα στον...

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ: Στήριζε οικονομικά άπορους ηθοποιούς ο Χρήστος Πολίτης

Ο Χρήστος Πολίτης, ο αγαπημένος ηθοποιός που έφυγε από...

Related Articles

Popular Categories