ΚΑΙΡΟΣ: Με καλοκαιρινή διάθεση ξεκινά η εβδομάδα-Ζέστη σήμερα, με πιθανές βροχές το απόγευμα – Αλλάζει το σκηνικό από την Πέμπτη

Με καλοκαιρινή διάθεση ξεκινά η εβδομάδα, με τον καιρό να είναι κυρίως αίθριος και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 37 βαθμούς στο εσωτερικό.

Μετά το μεσημέρι ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και σύντομη μεμονωμένη καταιγίδα, ιδιαίτερα στα ορεινά και πιθανόν στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να ενισχύονται παροδικά μετά το μεσημέρι στα προσήνεμα παράλια σε ισχυρούς, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα εμφανιστούν αυξημένες ψηλές νεφώσεις και πιθανόν τοπικά χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, εξασθενώντας προοδευτικά σε καταβατικούς, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και στα ανατολικά, παραμένοντας όμως λίγο ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που την Τρίτη θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τα απογεύματα ωστόσο, τοπικές νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Την Πέμπτη, οι νεφώσεις θα πυκνώνουν κατά διαστήματα και μετά το μεσημέρι αναμένονται κατά τόπους βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Σε καταιγίδα πιθανόν να πέσει χαλάζι. Το βράδυ της Πέμπτης ενδέχεται και πάλι να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε δυτικές περιοχές, ενώ στα παράλια δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: «Η μητέρα τον παρουσίαζε ως μυθομανή», κατέθεσε μάρτυρας

Το σχολείο ήταν το μοναδικό μέρος όπου ο Στυλιανός...

ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: 1.334 υποθέσεις στο οκτάμηνο – Νέα πλατφόρμα για έγκαιρη προστασία των θυμάτων

Μια κοινωνική λειτουργός εντοπίζει ενδείξεις βίας σε ένα σπίτι,...

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: Ζήτησαν δουλειά στον κήπο 82χρονης και φέρονται να την έκλεψαν -(Φώτο)

Καλοντυμένες, βαμμένες και περιποιημένες, δύο γυναίκες χτύπησαν το κουδούνι...

Νέα στοιχεία στο 9o Συνέδριο για τη Μείωση της Βλάβης από το Κάπνισμα – Οι νέοι γυρνούν την πλάτη στο κάπνισμα

Η σημαντική υποχώρηση του συμβατικού καπνίσματος στις νεότερες ηλικίες...

ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: Σε λυόμενα δίπλα από τις Κεντρικές – Νέα παράταση μέχρι τον Οκτώβριο του 2027

Σε «σύγχρονα λυόμενα», σε άδειο οικόπεδο δίπλα από τις...

Topics

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: «Η μητέρα τον παρουσίαζε ως μυθομανή», κατέθεσε μάρτυρας

Το σχολείο ήταν το μοναδικό μέρος όπου ο Στυλιανός...

ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: 1.334 υποθέσεις στο οκτάμηνο – Νέα πλατφόρμα για έγκαιρη προστασία των θυμάτων

Μια κοινωνική λειτουργός εντοπίζει ενδείξεις βίας σε ένα σπίτι,...

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: Ζήτησαν δουλειά στον κήπο 82χρονης και φέρονται να την έκλεψαν -(Φώτο)

Καλοντυμένες, βαμμένες και περιποιημένες, δύο γυναίκες χτύπησαν το κουδούνι...

Νέα στοιχεία στο 9o Συνέδριο για τη Μείωση της Βλάβης από το Κάπνισμα – Οι νέοι γυρνούν την πλάτη στο κάπνισμα

Η σημαντική υποχώρηση του συμβατικού καπνίσματος στις νεότερες ηλικίες...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: «Μας έχουν φάει τα κουνούπια» – Παράπονα και στα τέλη Οκτωβρίου

Έντονη αγανάκτηση εκφράζεται σε ανάρτηση για το πρόβλημα με...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΝΟ: Δύο τραυματίες και κλειστή η δεξιά λωρίδα προς Λευκωσία

Δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφρά σε σύγκρουση δύο οχημάτων στον...

ΚΥΠΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες φέρνει η αλλαγή του καιρού – Στο επίκεντρο Τετάρτη και Πέμπτη

Βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αναμένονται τις...

Related Articles

Popular Categories